Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Βράβευση στα Retail Business Awards

Η συνεχής διάθεση για βόλτα από τον πιο αγαπητό και… πανούργο σκύλο της ελληνικής τηλεόρασης, της διαφημιστικής καμπάνιας του Δικτύου Καταστημάτων Γερμανός, κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία ”Retail Campaign” των φετινών βραβείων Retail AWARDS!

Γερμανός: Βράβευση στα Retail Business Awards
Η συνεχής διάθεση για βόλτα από τον πιο αγαπητό και… πανούργο σκύλο της ελληνικής τηλεόρασης κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία ”Retail Campaign” των φετινών βραβείων Retail AWARDS!

Η επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια του Δικτύου Καταστημάτων Γερμανός, την οποία επιμελήθηκε η Bold Ogilvy, ξεχώρισε στα βραβεία Retail Business 2006, τα οποία διοργανώθηκαν από το περιοδικό Retail Business τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2006 στο Athens Golf Club.

Ο κ.Τάκης Πέρκιζας, διευθυντής marketing του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με αφορμή τη βράβευση δήλωσε: ”Αρχικά θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τόσο το περιοδικό Retail Business για το θεσμό όσο και την ομάδα διοργάνωσης της σημερινής βραδιάς”.

”Για εμάς, το συγκεκριμένο βραβείο έχει διττή σημασία αφού αφενός επιβραβεύει τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων στα Καταστήματα Γερμανός που μετέφεραν τη φιλοσοφία της καμπάνιας στους καταναλωτές και αφετέρου την επιλογή μας να αναδεικνύουμε μία από τις βασικές μας αξίες: τη φιλικότητα στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών”, συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v