Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: ”Στηρίζει” το Μαραθώνιο Αθηνών

Τον 24ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που θα διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου στηρίζει η COSMOTE, συνεχίζοντας την παράδοση προσφοράς της εταιρίας στον αθλητισμό της Ελλάδας.

Cosmote: ”Στηρίζει” το Μαραθώνιο Αθηνών
Τον 24ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που θα διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου στηρίζει η COSMOTE, συνεχίζοντας την παράδοση προσφοράς της εταιρίας στον αθλητισμό της Ελλάδας, αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της.

Η COSMOTE συμμετέχει ως ”Επίσημος Προμηθευτής Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας”, ενός ιστορικού θεσμού που συνδυάζει μοναδικά το μαζικό λαϊκό αθλητισμό με τον υψηλού επιπέδου αγωνιστικό πρωταθλητισμό.

Αξιοποιώντας τη συμμετοχή της στον Κλασικό Μαραθώνιο προς όφελος των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, η COSMOTE ενθαρρύνει τους εργαζομένους της να λάβουν μέρος στη φετινή διοργάνωση.

Για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσουν στους αγώνες δρόμου των δέκα και πέντε χιλιομέτρων, η εταιρία θα προσφέρει 5 ευρώ στο σωματείο φροντίδας και εκπαίδευσης ατόμων με νοητική υστέρηση άνω των 15 ετών, ”Παναγία Ελεούσα” του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ο 24ος Διεθνής Κλασικός Μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή 5.500 αθλητών από 50 χώρες του κόσμου, που θα διανύσουν τη διαδρομή των 42 χιλιομέτρων ή μέρος αυτής, με αφετηρία το Μαραθώνα και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v