Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκλεισε τα 25 χρόνια λειτουργίας η Info-Quest

Η Info-Quest, εταιρία πληροφορικής στην Ελλάδα, γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της, συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία με συνεχή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.

Εκλεισε τα 25 χρόνια λειτουργίας η Info-Quest
Η Info-Quest, εταιρία πληροφορικής στην Ελλάδα, γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της, συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία με συνεχή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με την ευκαιρία της επετείου, η Διοίκηση και τα στελέχη της εταιρίας υποδέχθηκαν την Δευτέρα 18/9/2006 πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες καθώς και πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Νάσιουτζικ.

Αναφέρεται ότι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία φιλόξενη βραδιά με ζωντανή μουσική και εκλεκτά εδέσματα, αλλά και να ακούσουν σύντομη ομιλία του Προέδρου κ. Θ.Φέσσα, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

”Επί 25 χρόνια η Info-Quest επενδύει, αναπτύσσεται και συμβάλει στη διαμόρφωση της Ελληνικής αγοράς πληροφορικής. Ανοίγει σήμερα ένας νέος κύκλος δράσης για την εταιρία, που επιδιώκει την επέκτασή της στις αγορές της ΝΑ Ευρώπης, καθώς και την καταξίωσή της σε άλλες δραστηριότητες, όπως οι ταχυμεταφορές και η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.

Αισθάνομαι περήφανος κι ευγνώμων για τους συνεργάτες μου που συμβάλουν αποφασιστικά στην επιτυχία της εταιρίας και είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος για τη μελλοντική μας πορεία”.

Οπως επισημαίνεται, η Info-Quest ιδρύθηκε το 1981 και είναι εισηγμένη στο Χ.Α. από το 1998. Δραστηριοποιείται στην παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων και Εμπορία προϊόντων πληροφορικής καθώς και στην Ανάπτυξη Λογισμικού και στην παροχή Υπηρεσιών.

Η εταιρία λειτουργεί με δύο αυτόνομες επιχειρησιακές μονάδες, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τόσο των μεγάλων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, όσο και της αγοράς των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και καταναλωτών, μέσω ενός πανελλήνιου εμπορικού δικτύου μεταπωλητών και 75 κέντρων τεχνικής υποστήριξης, πιστοποιημένων κατά ISO.

Αναφέρεται ακόμα ότι σήμερα η εταιρία απασχολεί στην πληροφορική 600 άτομα περίπου και ο ετήσιος κύκλος εργασιών της ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ.

Τέλος, αναφέρεται ότι η Info-Quest ηγείται ενός από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας με δραστηριότητες (εκτός από την πληροφορική), στις τηλεπικοινωνίες, τις ταχυμεταφορές και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μέσω των αντίστοιχων θυγατρικών εταιρειών UNITEL (δορυφορικές υπηρεσίες), ACS Courier, η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα με ετήσιες πωλήσεις άνω των 70 εκ. ευρώ και 320 καταστήματα και QUEST ENERGY που ιδρύθηκε πρόσφατα με σκοπό να επενδύσει σε αιολικά και ηλιακά πάρκα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v