Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Διάκριση για το ”Enterprise Content”

Oι λύσεις Enterprise Content Management της Open Text Corp., που προσφέρει η Info-Quest στην Ελλάδα, κατατάχθηκαν από την Gartner στην κορυφή της διεθνούς αγοράς.

Info-Quest: Διάκριση για το ”Enterprise Content”
Oι λύσεις Enterprise Content Management της Open Text Corp., που προσφέρει η Info-Quest στην Ελλάδα, κατατάχθηκαν από την Gartner στην κορυφή της διεθνούς αγοράς, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Info-Quest.

Σύμφωνα με την αναφορά ”MarketShare: Enterprise Content Management Software, Worldwide, 2003-2005” της Gartner, η Open Text ηγείται του τομέα Enterprise Content Management (ECM) με μερίδιο αγοράς που φτάνει το 13.2%.

Η Gartner τοποθέτησε, επίσης, την Open Text στο Leaders Quadrant του Magic Quadrant για Enterprise Content Management 2005, αναγνωρίζοντας το όραμα και την ικανότητα της εταιρείας να φέρει εις πέρας τους στόχους της.

Η περιεκτική αναφορά της Gartner τονίζει τη μεγάλη δυναμική του τομέα λύσεων Enterprise Content Management, ενώ εντοπίζει και τις επί μέρους τεχνολογίες που σημειώνουν δυναμική ανάπτυξη, όπως το records management, digital asset management, web content management, e-forms και ιδιαίτερα το content archiving.

H αρχειοθέτηση περιεχομένου (content archiving), λόγω των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων κανονιστικής συμμόρφωσης, αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ δυναμικό πεδίο ανάπτυξης για τους προμηθευτές ECM.

Το content archiving αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως μια ενιαία αρχιτεκτονική υποδομή για τη διαχείριση οποιασδήποτε μορφής περιεχομένου (fixed content) ενός οργανισμού, αξιοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή διαχείρισης περιεχομένου.

H Info-Quest συνεργάζεται στενά με την Open Text Corp. και συγκαταλέγεται στις ελάχιστες εταιρείες που έχουν υλοποιήσει σύνθετες εγκαταστάσεις Διαχείρισης Περιεχομένου και Συνεργασίας για Ελληνικούς Οργανισμούς.

Ενδεικτικά αναφέροντας, η Info-Quest έχει υλοποιήσει ένα πρωτοποριακό έργο Διαχείρισης Εγγράφων, Aυτοματοποίησης Διαδικασιών και Collaborative Intranet, για την Παρευξείνεια Τράπεζα, ένα ενιαίο πολυγλωσσικό web-based περιβάλλον διαχείρισης γνώσης & συνεργασίας για το CEDEFOP- το κέντρο αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επαγγελματική κατάρτιση- για την υποστήριξη των εσωτερικών χρηστών του Οργανισμού, αλλά και όλων των φορέων από τα κράτη-μέλη με τα οποία συνεργάζεται, ενώ ολοκληρώνει τώρα το σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης πολυμεσικού περιεχομένου και ροής εργασιών για τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) των Γραμματειών.

Οι λύσεις αρχειοθέτησης, ανάκτησης και αναζήτησης περιεχομένου της Info-Quest βασίζονται στην ενιαία πλατφόρμα Livelink της Open Text και εξασφαλίζουν την πλήρη οργάνωση των επιχειρηματικών πληροφοριών, τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών και όλη την απαιτούμενη λειτουργικότητα για θέματα κανονιστικής συμμόρφωσης των οργανισμών σε ένα ενιαίο ηλεκτρονικό περιβάλλον εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v