Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με νέα προϊόντα στη ΔΕΘ η Εθνική Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει και φέτος στην 71η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία θα παρουσιάσει στο ευρύ πελατειακό κοινό τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Με νέα προϊόντα στη ΔΕΘ η Εθνική Τράπεζα
Η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει και φέτος στην 71η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο κατάστημά της, που θα λειτουργήσει από 8 μέχρι και 18 Σεπτεμβρίου 2006.

Στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής, 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2006, θα παρευρίσκονται στο Κατάστημα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Τάκης Αράπογλου, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ιωάννης Πεχλιβανίδης, καθώς και μέλη της Διοικήσεως.



Όπως κάθε χρόνο, η Εθνική ανανεώνει την παρουσία της στην καθιερωμένη αυτή επιχειρηματική συνάντηση, τιμώντας το θεσμό της Διεθνούς Εκθέσεως, και προσφέροντας στο ευρύ πελατειακό κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, και στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα ενημέρωσής τους ως προς τη δραστηριοποίησή της στην εγχώρια αγορά, αλλά και στο τόξο της Ν.Α. Ευρώπης.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη διάθεση των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, με ελκυστικούς πάντα όρους και ανταγωνιστικά επιτόκια, αλλά και των επενδυτικών και ασφαλιστικών προϊόντων και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα μεταφοράς οφειλών ”ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ”, η πιστωτική κάρτα νέας γενιάς ”GO NATIONAL”, το στεγαστικό ”ΕΣΤΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΣΗ”, το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ”ΠΡΟΣΘΕΤΩ” είναι κάποια μόνο από τα πλέον επώνυμα προϊόντα της τραπεζικής αγοράς.

Εξάλλου, οι επιχειρηματίες θα κατατοπίζονται πλήρως σχετικά με τα προνομιακά χρηματοδοτικά προϊόντα. Το επαγγελματικό δάνειο ”ΑΜΕΣΩΣ”, το ”ανοιχτό επαγγελματικό πλάνο”, όπως και το επιχειρηματικό ”ΠΟΛΥΔΑΝΕΙΟ” αποτελούν τα πλεονεκτικά και σύγχρονα εργαλεία για την αντιμετώπιση των αναγκών των επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v