Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΟΤΕ στην 71η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με βασικό μήνυμα ”κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη”, οι εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ παρουσιάζουν και φέτος τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην 71η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο ΟΤΕ στην 71η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Με βασικό μήνυμα ”κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη”, οι εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ παρουσιάζουν και φέτος τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην 71η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Για πρώτη φορά οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος ΟΤΕ ομαδοποιημένα με βάση τις ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, το πρωτοποριακό περίπτερο του Ομίλου ΟΤΕ περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

Δουλεύουμε: Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται λύσεις και προϊόντα των εταιρειών του Ομίλου που δίνουν στις επιχειρήσεις συγκριτικό πλεονέκτημα και τις τοποθετούν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, όπως το Conn-x@work, η Wireless Connect Card Broadband (HSDPA) της COSMOTE, η ταχύτερη κάρτα μετάδοσης δεδομένων της αγοράς, η νέα υπηρεσία ασύρματης σύνδεσης στο internet σε δημόσιους χώρους WiFi Hot Spots και το σύνολο επιχειρησιακών λύσεων της OTENET, OTENET Business Solutions.

Διασκεδάζουμε: Παρουσιάζονται οι απεριόριστοι τρόποι διασκέδασης μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών των εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ, όπως το online gaming μέσω ADSL, το ευρυζωνικό portal www.zuper.gr του ΟΤΕ και της ΟΤΕΝΕΤ και το 3G mobile TV της COSMOTE που προσφέρει τη δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης τηλεοπτικών προγραμμάτων και videο από το κινητό τηλέφωνο.

Επικοινωνούμε: Η ενότητα αφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν ποιοτική και οικονομική επικοινωνία, όπως τα οικονομικά πακέτα ΟΤΕπιλογές, το καρτοσυμβόλαιο της COSMOTE, το υβριδικό πακέτο που συνδυάζει τα οφέλη των προγραμμάτων συμβολαίου και της καρτοκινητής, οι ολοκληρωμένες λύσεις Conn-X του ΟΤΕ και ΟΤΕΝΕΤ OnDSL Kit με νέες αναβαθμισμένες ταχύτητες ADSL και η νέα υπηρεσία Conn-X View για ασφάλεια στο χώρο.

Ενημερωνόμαστε: Παρουσιάζονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ που παρέχουν πληροφορίες και ενημέρωση όπως το 11888, οι απεριόριστες δυνατότητες των υπηρεσιών i-mode τρίτης γενιάς, που κατ’ αποκλειστικότητα διαθέτει στην ελληνική αγορά η COSMOTE, το ΟΤΕΝΕΤ portal www.otenet.gr και η νέα υπηρεσία γνώσης και επιμόρφωσης Conn-X School.

Συμμετέχουμε: Σημαντικές ενέργειες και προγράμματα από το ευρύ και ουσιαστικό έργο Εταιρικής Kοινωνικής Ευθύνης των εταιρειών του Ομίλου, όπως η χορηγία ΟΤΕ-OTENET που προσφέρει δωρεάν ADSL σε πρωτεύσαντες φοιτητές, η υποστήριξη της COSMOTE στην ανάπτυξη του ερευνητικού προγράμματος SmartEyes του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την πλοήγηση των ατόμων με προβλήματα όρασης, καθώς και οι νέες υπηρεσίες της εταιρίας για άτομα με προβλήματα ακοής και όρασης, φωνητικό e-mail και video κλήση με χαμηλή χρέωση.

Παρέχουμε υποδομές: Εξειδικευμένες λύσεις προς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Ελλάδα (www.otewholesale.gr) και το εξωτερικό (www.oteglobe.gr) με προϊόντα φωνής, δεδομένων και ευρυζωνικής πρόσβασης.

Ακόμη, στο περίπτερο του Ομίλου ΟΤΕ, οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία ασύρματου ευρυζωνικού internet (Wi-max).

Επιπλέον, από τις 13 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2006, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα βρίσκεται το ”ΟΤΕ On the Broadband” - Ευρυζωνικές Υπηρεσίες ΟΤΕ, η τεχνολογική Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης που στοχεύει στην εκπαίδευση και εξοικείωση του κοινού με το Διαδίκτυο και ιδιαίτερα τις ευρυζωνικές υπηρεσίες.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το διαδίκτυο αξιοποιώντας τις υψηλές ταχύτητες που προσφέρει η ευρυζωνικότητα.

Παράλληλα, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πλαισιώσει τα εγκαίνια του περιπτέρου του Ομίλου ΟΤΕ, η COSMOTE θα παρουσιάσει την εξέλιξη του πρότυπου ερευνητικού προγράμματος SmartEyes του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για την πλοήγηση των ατόμων με προβλήματα όρασης, εν όψει της πιλοτικής εφαρμογής του από 150 χρήστες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v