Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η έκθεση G PLAY από την Γερμανός

Στο ”φαινόμενο” των ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι αφιερωμένη η έκθεση G PLAY που έρχεται και στην χώρα μας από το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός.

Η έκθεση G PLAY  από την Γερμανός
Στο ”φαινόμενο” των ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι αφιερωμένη η έκθεση G PLAY που έρχεται και στην χώρα μας από το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία σε Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ, 140 παιχνιδομηχανές παρουσιάζονται στο ελληνικό κοινό, προσφέροντας μια μοναδική... βόλτα σε περισσότερες από 3 δεκαετίες τεχνολογικής εξέλιξης και ψυχαγωγίας.

Η έκθεση G PLAY περιλαμβάνει όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια (140), σε πλήρη λειτουργία, και θα φιλοξενηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του NOESIS - Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη, από τις 6 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Νοεμβρίου 2006.

Σε ένα απόλυτα high-tech περιβάλλον 2.000 τ.μ. οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην ιστορία των computers και video games, σε μια ολοκληρωμένη συλλογή που περιλαμβάνει συσκευές, software αλλά και όλο το προωθητικό υλικό της εποχής από το ΑΤΑΡΙ και το PONG, έως το ΝΙΝDENDO, X BOX 360 και το PLAYSTATION.

”Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την έκθεση G PLAY”, τόνισε ο κ. Δημήτρης Λώλης, Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Καταστημάτων Γερμανός, κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη. ”Ο Γερμανός είναι ταυτισμένος στη συνείδηση του καταναλωτή ως το φιλικό κατάστημα για την κάλυψη κάθε τεχνολογικής ανάγκης. Τεχνολογία για να μας διευκολύνει στη δουλειά μας, τεχνολογία για το σπίτι μας, τεχνολογία για να επικοινωνούμε και... φυσικά για να παίζουμε. Η έκθεση αυτή, είναι μια βόλτα με... μηχανή του χρόνου, δίνοντας την ευκαιρία στους μεγαλύτερους να θυμηθούν και στους νεότερους να γνωρίσουν οτιδήποτε έχει αναπτυχθεί γύρω από τον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών”.



Ο κ. Χρήστος Γ. Παπαδάκης, Διευθυντής του κέντρου Noesis, δήλωσε: ”Πρόκειται για μία έκθεση διεθνούς εμβέλειας, που έχει ήδη παρουσιασθεί σε μεγάλα Μουσεία της Ευρώπης και της Αμερικής. Μέσα από μία μεγάλη ιδιωτική συλλογή παρουσιάζεται η ιστορία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, από τα πρώτα τους βήματα έως και τα σύγχρονα μηχανήματα. Οι νεαροί επισκέπτες θα παίξουν, αλλά και θα μάθουν ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από την τεχνολογία των υπολογιστών, ενώ οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούν και θα απολαύσουν ξανά τα παιχνίδια των περασμένων δεκαετιών. Ευχαριστούμε την εταιρία ”Γερμανός” και την ομάδα ”Bios”, χάρη στους οποίους έγινε δυνατή η πρώτη παρουσίαση της έκθεσης αυτής στην Ελλάδα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v