Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE - Cosmote: Χορηγοί του συνεδρίου FITCE

Το 45ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 30 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου 2006, με θέμα ”Telecom Wars: The Return of the Profit”, στηρίζουν και συμμετέχουν ο OTE και η COSMOTE ως Μεγάλοι Χορηγοί.

OTE - Cosmote: Χορηγοί του συνεδρίου FITCE
Το 45ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (FITCE - Federation of Telecommunications Engineers of the European Community), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 30 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου 2006, με θέμα ”Telecom Wars: The Return of the Profit”, στηρίζουν και συμμετέχουν ο OTE και η COSMOTE ως Μεγάλοι Χορηγοί, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευση των δύο εταιριών να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και της σύγχρονης επιχειρηματικότητας.

Την έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης.

Στο τετραήμερο συνέδριο, κύρια ομιλήτρια στην ενότητα ”Συμπεράσματα” θα είναι η Επίτροπος της Κοινωνίας της Πληροφορίας και ΜΜΕ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κα Viviane Reding, ενώ έχουν προσκληθεί να καταθέσουν τις απόψεις τους κορυφαίοι ερευνητές και μηχανικοί στο χώρο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων, ο καθηγητής John S. Baras (Πανεπιστήμιο Maryland, Μέλος Σουηδικής Βασιλικής Ακαδημίας των Επιστημών Μηχανικής), διακεκριμένα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Τηλεπικοινωνιακής Αγοράς και Βιομηχανίας.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από τις νέες, διεθνείς και εγχώριες, τάσεις στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής, να αναλύσουν τα νέα μοντέλα επιχειρησιακών σχεδίων, να ανταλλάξουν απόψεις για την αναδιανομή του φάσματος στις ευρυζωνικές υπηρεσίες, να επαναπροσδιορίσουν το ρυθμιστικό πλαίσιο και να συζητήσουν για την ασφάλεια των δικτύων.

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, εταιρίες άρρηκτα συνδεδεμένες με την τεχνολογική, πολιτιστική και κοινωνική πρόοδο της Ελλάδας και συνεπείς στην αποστολή τους να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά μέσω της επικοινωνίας, συνεχίζουν να δίνουν σταθερά το ”παρών” στα σύγχρονα επιχειρηματικά δρώμενα.

Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton, διοργανώνεται από την Ένωση Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών - Επιστημόνων Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής της Ελλάδος (FITCE ΕΛΛΑΣ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v