Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εφαρμογές διαχείρισης προσωπικού από Info-Quest

Τη διάθεση στην Ελληνική Αγορά, της ολοκληρωμένης λύσης διαχείρησης ανθρωπίνου δυναμικού PeopleSoft 8 Human Resources Management, ανακοίνωσε η Decision Systems Integration, 100% θυγατρική της Info-Quest.

Εφαρμογές διαχείρισης προσωπικού από Info-Quest
Την κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο σουίτα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού PeopleSoft 8 Human Resources Management, φέρνει στην Ελληνική αγορά η Decision Systems Integration, 100% θυγατρική της Info-Quest, που εξειδικεύεται στην παροχή επιχειρηματικών εφαρμογών και στην ανάπτυξη λογισμικού.

Η Peoplesoft Ιnc, με 14ετή εμπειρία στην παροχή λύσεων ΗRM, εγκατεστημένη βάση που αγγίζει το 60% της παγκόσμιας αγοράς, περισσότερους από 3,000 πελάτες, μεταξύ των οποίων και οι μεγαλύτερες εταιρίες της κατάταξης Fortune 500, είναι ο αδιαφιλονίκητος παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το PeopleSoft 8 HRMS εξυπηρετεί ολοκληρωμένα τις ανάγκες των Τμημάτων Προσωπικού, στον διευρυμένο και ιδιαίτερα στρατηγικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Η σουίτα περιλαμβάνει όλες τις καθιερωμένες εφαρμογές διαχείρισης προσωπικού, παροχών, μετοχών/επενδύσεων, μισθοδοσίας, εκπαίδευσης, καθώς και ένα πλήθος σύγχρονων εργαλείων και εφαρμογών Business intelligence, Knowledge Management, e-learning, Sales Incentive & Performance Management, ενώ ενσωματώνει περισσότερα από 200 ”best practices”, που επιτρέπουν την επιτυχημένη διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού μέσα από μία πλατφόρμα προσιτή σε κάθε ρόλο της επιχείρησης μέσω του internet.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σουίτας συγκαταλέγονται:

* Aμεση πρόσβαση - Η σουίτα παρέχει πρόσβαση στις πληροφορίες μέσω του internet με την τεχνολογία portals. Eτσι ο κάθε χρήστης – ανάλογα με το ρόλο του – επικεντρώνεται στις πληροφορίες και στο αντικείμενο που τον αφορά. Επιπλέον περιορίζεται σημαντικά ο χρόνος και το κόστος υλοποίησης, καθώς και η εκπαίδευση των χρηστών στην εφαρμογή.

* Eξυπνη πληροφορία – Η σουίτα ολοκληρώνεται με τα Workforce Analytics και μετατρέπει την πληροφορία σε γνώση, επιτρέποντας τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

* Παγκόσμια Λειτουργικότητα- Όσο μια επιχείρηση επεκτείνεται, τόσο οι ανάγκες της για διαχείριση ανθρώπινων πόρων αυξάνονται. Με το PeopleSoft HRMS μπορεί να επιτευχθεί ενιαία διαχείριση ανθρώπινων πόρων από μια και μόνο βάση δεδομένων σε πολλαπλές γλώσσες, ενώ ταυτόχρονα ικανοποιούνται οι διαφορετικές απαιτήσεις των κρατών, όπου η επιχείρηση δραστηριοποιείται.

* Συνεργασία – Η σουίτα περιλαμβάνει μια σειρά από εφαρμογές που συνεργάζονται – όπως ροές εργασιών, βάση γνώσης, εργαλεία λήψης αποφάσεων– παρέχοντας λειτουργικότητα στο επίπεδο του χρήστη.

* Ανοικτή Αρχιτεκτονική- Η σουίτα χρησιμοποιεί την γλώσσα XML, που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη ολοκλήρωση με τα υπάρχοντα συστήματα της επιχείρησης. Πελάτες, υπάλληλοι και προμηθευτές μπορούν τώρα να συναλλάσσονται με το ίδιο σύστημα και να επιτυγχάνεται ταχεία συνεργασία και υψηλή παραγωγικότητα.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι σύμφωνα με σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Hunter Group (Human Resource Self Service Survey 2000), η υλοποίηση της σουίτας PeopleSoft 8 HRMS, συνεπάγεται για τις επιχειρήσεις :

* 50% αύξηση στην ικανοποίηση των εργαζομένων

* 75% μείωση των ερωτημάτων προς το Τμήμα HR

* 60% μείωση του κόστους Διαχείρισης Προσωπικού

* 100% Return of Investment (ROI) σε περίοδο ενός έτους.

Τέλος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το Ανθρώπινο Δυναμικό, αναμφισβήτητα, αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο κεφάλαιο κάθε επιχείρησης. H Decision, με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στην υλοποίηση επιχειρηματικών εφαρμογών, αξιοποιεί την κορυφαία σουίτα PeopleSoft 8 HRMS, δίνοντας στις Ελληνικές επιχειρήσεις & Οργανισμούς τη δυνατότητα να αποκτήσουν διευρυμένη λειτουργικότητα, ευελιξία & δυνατότητες διαχείρισης, αξιοποιώντας την πλέον ολοκληρωμένη και σύγχρονη λύση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v