Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο οικογενειακό πακέτο από την Cosmote

Την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας ”Απεριόριστα” προσφέρει η Cosmote. Η υπηρεσία ”Απεριόριστα”, παρέχει στους συνδρομητές συμβολαίου που έχουν ενταχθεί στο οικογενειακό πακέτο της εταιρίας απεριόριστες δωρεάν κλήσεις μεταξύ τους.

Νέο οικογενειακό πακέτο από την Cosmote
Την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας ”Απεριόριστα” προσφέρει η Cosmote.

Η υπηρεσία ”Απεριόριστα”, παρέχει στους συνδρομητές συμβολαίου που έχουν ενταχθεί στο οικογενειακό πακέτο της εταιρίας απεριόριστες δωρεάν κλήσεις μεταξύ τους καθώς και προς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας (είτε είναι πελάτες συμβολαίου είτε καρτοκινητής) ή ακόμα και προς το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού τους.

Εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και ευελιξία στην επικοινωνία της οικογένειας, η νέα υπηρεσία προσφέρεται με μηνιαίο πάγιο, ανάλογα με το συνολικό αριθμό των μελών-συνδρομητών συμβολαίου του οικογενειακού πακέτου.

Συγκεκριμένα, για 2 μέλη το μηνιαίο πάγιο ανέρχεται σε 16 ευρώ, για 3 μέλη στα 24 ευρώ, για 4 μέλη στα 28 ευρώ και για 5 μέλη στα 35 ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, το οικογενειακό πακέτο της Cosmote αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας για κάθε οικογένεια, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν συνολικά μέχρι και πέντε άτομα.

Για τη δημιουργία του οικογενειακού πακέτου απαιτούνται τουλάχιστον δύο συνδρομητές συμβολαίου ενταγμένοι σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα Cosmote 120, 180, 240, 360, 480, 600 και 1000, ενώ παρέχονται εντελώς δωρεάν έως και 5 ώρες ομιλίας για ενδοοικογενειακές κλήσεις στα μέλη που διαθέτουν πρόγραμμα συμβολαίου.

Τέλος, αναφέρεται ότι με στόχο την ανταπόδοση της εμπιστοσύνης των πελατών της η ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας συνεχίζει να αναβαθμίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία με τη φιλική τιμολογιακή πολιτική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v