Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Space χορηγός στο 2ο Βαλκανικό Security Forum

Mε αποκλειστική χορηγία της Space Hellas, ολοκληρώθηκε το 2ο Βαλκανικό Security Forum, με θέμα την ασφάλεια των πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 15 και 16 Ιουνίου.

H Space χορηγός στο 2ο Βαλκανικό Security Forum
αποκλειστική χορηγία της Space Hellas, ολοκληρώθηκε το 2ο Βαλκανικό Security Forum, με θέμα την ασφάλεια των πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 15 και 16 Ιουνίου.

Το επιστημονικό αυτό συνέδριο, διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Ερευνών / Μελετών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Νότιο-ανατολικής Ευρώπης και από την εταιρία MD5, ενώ τελέσθηκε υπό την αιγίδα των υπουργείων Μακεδονίας-Θράκης και της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, έγκριτοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανέλυσαν θέματα ασφάλειας πληροφορικών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, σε μία εποχή όπου τα δεδομένα γύρω από το ηλεκτρονικό έγκλημα αλλάζουν συνεχώς και η διαρκής ενημέρωση είναι μονόδρομος για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Το forum, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το παρακολούθησε ένας μεγάλος αριθμός συνέδρων από την Ελλάδα και τις Βαλκανικές χώρες, ενώ η Space Hellas, έδωσε το δυναμικό παρόν με την έντονη παρουσία της ως χορηγού στους χώρους του συνεδρίου αλλά και με την ομιλία του στελέχους της κ. Βασίλη Παλιούρα, αναφορικά με τα Τhreat Management Systems και τη σύγχρονη αντίληψη της διαχείρισης κινδύνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v