Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕΝΕΤ: Ξεκίνησαν εγγραφές για ”Innovation 2006”

Η ΟΤΕΝΕΤ ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές του Διαγωνισμού Καινοτομίας ΟΤΕΝΕΤ – ”Innovation 2006” που τελεί υπό την Αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας για την Κοινωνία της Πληροφορίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

ΟΤΕΝΕΤ: Ξεκίνησαν εγγραφές για ”Innovation 2006”
Η ΟΤΕΝΕΤ ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές του Διαγωνισμού Καινοτομίας ΟΤΕΝΕΤ – ’Innovation 2006’ που τελεί υπό την Αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας για την Κοινωνία της Πληροφορίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο www.innovation2006.gr και να υποβάλλουν την πρότασή τους. Η κατάθεση προτάσεων μπορεί να γίνει μέχρι και την 31η Αυγούστου 2006.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ”ΟΤΕΝΕΤ. Εσύ και εγώ, μαζί”, η εταιρία θα διαθέσει το ποσό των 5 ευρώ για κάθε έγκυρη συμμετοχή στο Διαγωνισμό Καινοτομίας ΟΤΕΝΕΤ – Innovation 2006.

Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού εργαστηρίου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών που ερευνά -με καινοτόμες μεθόδους και τη χρήση της τεχνολογίας- την ηπατική αναγέννηση σε κυτταρικό και μοριακό επίπεδο.

Με αυτή την επιλογή, η ΟΤΕΝΕΤ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της καινοτομίας, σε όλο το εύρος που αυτή εκδηλώνεται, αναφέρει η εταιρία.

Στόχος του Διαγωνισμού Καινοτομίας ΟΤΕΝΕΤ – Innovation 2006 (www.innovation2006.gr) είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις καινοτόμες ιδέες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξάπλωση χρήσης του Διαδικτύου και της καινοτομίας στη χώρα μας.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε δύο κατηγορίες: (α) Εφευρετικότητα (υπηρεσία ή προϊόν) και (β) Επιχειρηματική Ιδέα. Η OTENET θα επιβραβεύσει τις 3 καλύτερες και πιο καινοτόμες ιδέες/προτάσεις από κάθε κατηγορία με τα ποσά των 50.000, 25.000 και 10.000 ευρώ αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v