Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα προιόντα της ASUS από την Info-Quest

Την έναρξη συνεργασίας με την ASUS για τη διάθεση σε πρώτη φάση των motherboards, καρτών γραφικών & προϊόντων δικτύωσης στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η Info-Quest.

Τα προιόντα της ASUS από την Info-Quest
Την έναρξη συνεργασίας με την ASUS για τη διάθεση σε πρώτη φάση των motherboards, καρτών γραφικών & προϊόντων δικτύωσης ASUS στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η Info-Quest.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η ASUS, συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας και ηγείται της αγοράς παραγωγής μητρικών καρτών (motherboards) παγκοσμίως. Διαθέτει μάλιστα μία από τις κορυφαίες ομάδες Έρευνας και Τεχνολογίας στον κόσμο και παράγει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων στους τομείς των φορητών υπολογιστών, των επικοινωνιών και των καταναλωτικών ηλεκτρονικών, που φημίζονται για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο τεχνολογία που ενσωματώνουν.

Αναφέρεται ακόμα ότι το 2005 η ASUS απέσπασε πάνω από 1706 βραβεία και διακρίσεις από τα πλέον έγκυρα έντυπα, ηλεκτρονικά μέσα και οργανισμούς. Μάλσιτα, το περιοδικό BusinessWeek τη συμπεριέλαβε για έβδομη συνεχή χρονιά στον κατάλογο ”InfoTech 100”, ενώ οι αναγνώστες του Tom’s Hardware Guide, του μεγαλύτερου ιστοχώρου στον τομέα της πληροφορικής, την επέλεξαν για τέταρτη συνεχή χρονιά ως τον καλύτερο κατασκευαστή μητρικών καρτών και για δεύτερη συνεχή χρονιά ως τον καλύτερο κατασκευαστή καρτών γραφικών.

Ακόμη, απέσπασε το εθνικό βραβείο αριστείας που αθλοθετεί το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και το βραβείο βιομηχανικού σχεδιασμού του γερμανικού οργανισμού Industrie Forum (iF).

Η ASUS κατά το 2005, διέθεσε στην αγορά 52 εκατομμύρια μητρικές κάρτες. Αυτό σημαίνει ότι ένας στους 4 επιτραπέζιους υπολογιστές που πουλήθηκαν πέρσι διέθεταν μητρική κάρτα της ASUS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v