Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παροχή υπηρεσίων MSN Messenger από την Cosmote

Μια νέα μορφή επικοινωνίας εγκαινιάζει το i-mode της COSMOTE φέρνοντας στην Ελλάδα, για πρώτη φορά σε συνεργασία με τη Microsoft, τη δημοφιλή υπηρεσία MSN Messenger για επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου σε πραγματικό χρόνο.

Παροχή υπηρεσίων MSN Messenger από την Cosmote
Μια νέα μορφή επικοινωνίας εγκαινιάζει το i-mode της COSMOTE φέρνοντας στην Ελλάδα, για πρώτη φορά σε συνεργασία με τη Microsoft, τη δημοφιλή υπηρεσία MSN Messenger για επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου σε πραγματικό χρόνο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισηγμένης.

Το Instant Messaging, που αποτελεί τη δημοφιλέστερη μέθοδο επικοινωνίας μέσω Internet παγκοσμίως μετά το e-mail, επιτρέπει σε όλους τους συνδρομητές i-mode να επικοινωνούν με άλλους χρήστες Internet ή i-mode που χρησιμοποιούν την υπηρεσία MSN Messenger.

Με την προηγμένη υπηρεσία MSN Messenger, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν από το κινητό τους, όπως ακριβώς και μέσω του υπολογιστή, να έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το κείμενο της συνομιλίας τους, να γνωρίζουν ποιοι φίλοι τους είναι συνδεδεμένοι (on line), να αναζητήσουν την ίδια λίστα επαφών όπως και στον υπολογιστή τους, αλλά και να χρησιμοποιήσουν 77 διαφορετικά εικονίδια (emoticons) για να ”ζωντανέψουν” την επικοινωνία τους.

Για έξι ολόκληρους μήνες (μέχρι τις 16/12/2006) οι πελάτες WHAT’S UP της COSMOTE θα μπορούν να απολαύσουν το MSN Messenger εντελώς δωρεάν, με στόχο τη γνωριμία και την εξοικείωσή τους με την υπηρεσία. Επίσης, εντελώς δωρεάν προσφέρει η COSMOTE την υπηρεσία και στους πελάτες συμβολαίου και COSMOΚΑΡΤΑ από 16 Ιουνίου μέχρι και τις 16 Αυγούστου 2006.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές i-mode από το επίσημο site του MSN Messenger, το οποίο παρέχεται από την εταιρία Miyowa, στο i-mode portal της COSMOTE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v