Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Συμμετοχή στην EXPO Athens 25-27/5

Με την προβολή νέων online υπηρεσιών - Search Engine Marketing (SEM) θα λάβει μέρος η εταιρία Profile στην έκθεση που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο EXPO Athens, 25-27 Μαΐου 2006.

Profile: Συμμετοχή στην EXPO Athens 25-27/5
Με την προβολή νέων online υπηρεσιών - Search Engine Marketing (SEM) θα λάβει μέρος η εταιρία Profile στην έκθεση που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο EXPO Athens, 25-27 Μαΐου 2006.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Profile Business Solutions συμμετέχει στην επαγγελματική έκθεση του κλάδου με λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρουν στον επαγγελματία του Marketing πραγματική αξία όσον αφορά λειτουργικότητα και κόστος.

Στo περίπτερο της Profile (αίθουσα 6) Λ10 - Λ11 θα προβληθούν κυρίως οι παρακάτω λύσεις πληροφορικής:

* NOUS CRM - Το ιδανικό σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και ενδοεπιχειρησιακών λειτουργιών που προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη για την υλοποίηση και την αποτίμηση κάθε είδους Marketing Campaign, με πλήθος εξειδικευμένων λειτουργιών και αναφορών.

* Ε-Business Services (Be Commerce / Be Content) - Η ολοκληρωμένη υπηρεσία προβολής, διάθεσης και ασφαλούς πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο με δυνατότητες εμφάνισης στις μηχανές αναζήτησης

* Search Engine Marketing (SEM) - Ως μέρος των υπηρεσιών e-business προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τους Marketing Professionals που επιθυμούν καλύτερη προβολή στο παγκόσμιο διαδίκτυο μέσω των search engines καθώς και υπηρεσία Online Shop με περισσότερες δυνατότητες για τον χρήστη Σκοπός της παρουσίας της εταιρίας είναι η εκτενέστερη ενημέρωση των επαγγελματιών και η εξοικείωση τους με τις τεχνολογίες που αφορούν τον κλάδο και έχουν σαν απώτερο να αναδείξουν την εργασία τους χωρίς κόπο.

Στο πλαίσιο της έκθεση θα προβληθεί και η ολοκληρωμένη εφαρμογή (συνδυασμός) των συστημάτων NOUS CRM & E-Business τα οποία συνδυασμένα προσφέρουν εξοικονόμηση χρόνου από επαναλαμβανόμενες ενέργειες των τμημάτων όπως είναι καταχώρηση στοιχείων και παραγωγή αναφορών για ενημέρωση.

Τονίζεται, πως το ολοκληρωμένο σύστημα προσφέρει άμεση πληροφόρηση και ενημέρωση του κάθε εμπλεκόμενου και συναλλασσόμενου εκδίδοντας ακριβείς αναφορές για ενέργειες και έλεγχο των υλοποιούμενων projects και campaigns σε κάθε βήμα, με αυτόματη ειδοποίηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v