Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα προγράμματα για επαγγελματίες

Την εμπορική διάθεση πέντε νέων προγραμμάτων για ελεύθερους επαγγελματίες, ξεκινά η Cosmote από τις 17 Μαΐου 2006, με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της για ολοκληρωμένη επικοινωνία με ξεκάθαρες και προσιτές χρεώσεις.

Cosmote: Νέα προγράμματα για επαγγελματίες
Την εμπορική διάθεση πέντε νέων προγραμμάτων για ελεύθερους επαγγελματίες, ξεκινά η Cosmote από τις 17 Μαΐου 2006, με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της για ολοκληρωμένη επικοινωνία με ξεκάθαρες και προσιτές χρεώσεις.

Συγκεκριμένα, τα πέντε νέα προγράμματα ομιλίας, που απευθύνονται σε ελεύθερους επαγγελματίες με μία σύνδεση Cosmote ή και περισσότερες, είναι τα εξής:

* ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 120”, με 120 λεπτά/μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και μηνιαίο πάγιο 36 ευρώ.

* ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 240”, με 240 λεπτά/μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και μηνιαίο πάγιο 49 ευρώ.

* ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 360”, με 360 λεπτά/μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και μηνιαίο πάγιο 64 ευρώ.

* ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 600”, με 600 λεπτά/μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και μηνιαίο πάγιο 88,50 ευρώ, και

* ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 1000” με 1000 λεπτά/μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και μηνιαίο πάγιο 130 ευρώ.

Στα προγράμματα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 120, 240, 360 και 600 παρέχεται επιπλέον απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία προς δύο κινητά COSMOTE (συμβόλαιο ή καρτοκινητό), ενώ στο πρόγραμμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 1000 προσφέρεται απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία προς τρία κινητά Cosmote.

Σε όλα τα παραπάνω προγράμματα είναι δυνατή η μεταφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα και παρέχεται χωρίς χρέωση η Υπηρεσία COSMOTE 2in1, που επιτρέπει στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν 2 αριθμούς κινητού τηλεφώνου σε 1 μόνο κάρτα SIM, συνδυάζοντας προσωπική και επαγγελματική επικοινωνία.

Επιπρόσθετα, με 10 ευρώ επιπλέον μηνιαίο πάγιο σε κάθε ένα από τα παραπάνω προγράμματα Cosmote για ελεύθερους επαγγελματίες, παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον δωρεάν χρόνου ομιλίας προς σταθερά δίκτυα. Συγκεκριμένα:

* Στο ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 120”, με συνολικό μηνιαίο πάγιο 46 ευρώ, ο συνδρομητής αποκτά 120 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς εθνικά σταθερά δίκτυα και 120 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις προς εθνικά κινητά δίκτυα.

* Στο ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 240”, με συνολικό μηνιαίο πάγιο 59 ευρώ, ο συνδρομητής αποκτά 240 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς εθνικά σταθερά δίκτυα και 240 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις προς εθνικά κινητά δίκτυα.

* Στο ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 360”, με συνολικό μηνιαίο πάγιο 74 ευρώ, ο συνδρομητής αποκτά 360 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς εθνικά σταθερά δίκτυα και 360 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις προς εθνικά κινητά δίκτυα.

* Στο ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 600”, με συνολικό μηνιαίο πάγιο 98,50 ευρώ, ο συνδρομητής αποκτά 600 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς εθνικά σταθερά δίκτυα και 600 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις προς εθνικά κινητά δίκτυα.

* Στο ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 1000”, με συνολικό μηνιαίο πάγιο 140 ευρώ, ο συνδρομητής αποκτά 1000 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς εθνικά σταθερά δίκτυα και 1000 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις προς εθνικά κινητά δίκτυα.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που εργάζονται συχνά εκτός γραφείου και έχουν ανάγκη για άμεση και εύκολη πρόσβαση στο Internet, μπορούν επίσης να επιλέξουν και την υπηρεσία Wireless Internet της Cosmote, που προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο Internet μέσω του δικτύου 3ης γενιάς της εταιρίας, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις. Η υπηρεσία Wireless Internet προσφέρεται στα ακόλουθα τιμολογιακά προγράμματα:

* Wireless Internet Easy, χωρίς μηνιαίο πάγιο και κλιμακωτή χρέωση

* Wireless Internet 20, με 20 ΜB δωρεάν όγκο χρήσης ανά μήνα και μηνιαίο πάγιο 17,85 ευρώ

* Wireless Internet 80, με 80 ΜΒ δωρεάν όγκο χρήσης ανά μήνα και μηνιαίο πάγιο 34,51 ευρώ

Η Cosmote συνεχίζει να εμπλουτίζει το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της και συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με τη φιλική και προσιτή τιμολογιακή της πολιτική, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v