Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπηρεσίες Mobile TV προσφέρει η Cosmote

Την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών Mobile TV 3ης γενιάς, για ζωντανή παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων, ανακοίνωσε η Cosmote. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, προκειμένου να εξοικειωθούν οι πελάτς της με τις υπηρεσίες Mobile TV, η Cosmote τις προσφέρει αρχικά χωρίς χρέωση, τόσο στο i-mode όσο και στο WAP.

Υπηρεσίες Mobile TV προσφέρει η Cosmote
Την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών Mobile TV 3ης γενιάς, για ζωντανή παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων, ανακοίνωσε η Cosmote.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, μέσα από το i-mode® και το Cosmote WAP όλοι οι χρήστες των υπηρεσιών 3G της Cosmote, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανά από το κινητό τους τον ημιτελικό και τελικό του 51ου δημοφιλούς διαγωνισμού τραγουδιού.

Επιπλέον, οι φίλοι της Eurovision θα μπορούν να ”ταξιδέψουν” με την Άννα Βίσση και την ελληνική αποστολή στην Ευρώπη, μέσα από video με στιγμιότυπα από την προώθηση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι υπηρεσίες Mobile TV της Cosmote δίνουν τη δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης ελληνικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, καθώς και επιλογής videο από τις πιο δημοφιλείς ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές των ελληνικών και διεθνών καναλιών.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες 3G της εταιρίας θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών Alpha, ANT1, MAD και MEGA, ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν και για τις τάσεις της μόδας από το δημοφιλές δορυφορικό κανάλι ”Fashion TV”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Cosmote.

Επίσης, τους δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουν Video με ποικίλο και ενδιαφέρον περιεχόμενο από το χώρο της ενημέρωσης (Μονόλεπτο δελτίο ειδήσεων ΑΝΤ1), της ψυχαγωγίας (Προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα, MAD News), του αθλητισμού (Αθλητικές ειδήσεις ΑΝΤ1, Super Σάββατο), της μουσικής (MAD Agenda, MAD συνεντεύξεις, MAD charts) και της μόδας (Fashion TV Look of the week, Model of the week, Don’t Miss, In Vogue, Babes, FTV Men) καθώς και τις πιο επιτυχημένες σειρές του MEGA (Παρά 5, 50-50, I love TV).

Οι πελάτες της Cosmote μπορούν σε αποκλειστικότητα να απολαύσουν τα καλύτερα αποσπάσματα και τις πιο αστείες ατάκες από τις επιτυχημένες σειρές του MEGA, 50-50 και I love TV.

Οι υπηρεσίες Live TV και Video της Cosmote μέσω i-mode και Cosmote WAP φιλοξενούνται στην ειδική κεντρική κατηγορία ”MOBILE TV” στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι χρήστες 3G.

Με στόχο τη γνωριμία και την εξοικείωση των πελατών της με τις υπηρεσίες Mobile TV, η Cosmote τις προσφέρει αρχικά χωρίς χρέωση, τόσο στο i-mode όσο και στο WAP.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v