Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αντιπρόεδρος της EFP ο Κ.Ρηγόπουλος

Αντιπρόεδρος της European Football Pool εξελέγη το μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ, κ.Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος, κατά τη γενική συνέλευση της EFP. Τις εργασίες της 12ης Γενικής Συνέλευσης της European Football Pool, η οποία φιλοξενήθηκε από την ΟΠΑΠ, απασχόλησαν η προώθηση των αγώνων του κυπέλλου Ιντερτότο, καθώς και οι σχέσεις με την Ουέφα.

ΟΠΑΠ:  Αντιπρόεδρος της EFP ο Κ.Ρηγόπουλος
Αντιπρόεδρος της European Football Pool εξελέγη το μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ, κ.Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος, κατά τη γενική συνέλευση της EFP.

Τις εργασίες της 12ης Γενικής Συνέλευσης της European Football Pool, η οποία φιλοξενήθηκε από την ΟΠΑΠ, απασχόλησαν η προώθηση των αγώνων του κυπέλλου Ιντερτότο, καθώς και οι σχέσεις με την Ουέφα.

Η European Football Pool είναι ο φορέας που διοργανώνει το Κύπελλο Ουέφα-Ιντερτότο και δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίζουν στα δελτία ΠΡΟ-ΠΟ, ΠΡΟΠΟ-ΓΚΟΛ και Πάμε Στοίχημα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου της ΟΠΑΠ, η διοργάνωση της Συνέλευσης στην Αθήνα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των σημαντικότερων λοταριών από 15 χώρες, ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Χαρακτηριστικά είναι, σύμφωνα με την ΟΠΑΠ, τα σχόλια του γενικού γραμματέα της EFP, Thomas Buchler, που σε επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ, κ.Βασίλειο Νειάδα, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v