Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνολογικά νέα από το OTENET portal

Τον εμπλουτισμό της ενότητας ”Τεχνολογικά Νέα”, με νέες υπο-ενότητες ειδικού ενδιαφέροντος στον τεχνολογικό τομέα, προσφέρει πλέον το portal της Otenet.

Τεχνολογικά νέα από το OTENET portal
Τον εμπλουτισμό της ενότητας ”Τεχνολογικά Νέα”, με νέες υπο-ενότητες ειδικού ενδιαφέροντος στον τεχνολογικό τομέα, προσφέρει πλέον το portal της Otenet.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα πλέον να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν στα Windows, Mac, Linux/Ανοιχτό Λογισμικό, Ασφάλεια/ Προστασία, Hacking/Gaming, WiFi/Ασύρματα και PC/Hardware με απλά λόγια και με συμβουλές.

Παρακάτω αναφέρονται οι υπο-ενότητες και ενδεικτικά το περιεχόμενο τους:

- ”XP συμβουλές”: Συλλογή από οδηγίες που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των απλών και προχωρημένων χρηστών που χρησιμοποιούν προγράμματα της Microsoft.

- ”Linux & Ανοικτό Λογισμικό”: Παρέχει ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στη χρήση προγραμμάτων Linux για οικιακή χρήση όσο και επιχειρηματική!

- ”Hacking/Gaming”: Συμβουλές για τη καλύτερη προστασία των ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορίες για κινητά τηλέφωνα, επεξεργαστές και παιχνίδια.

- ”Mac συμβουλές”: Ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τα Mac, iPod, iBook, powerBook. Οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για την πλοήγηση και τις καθημερινές τους λειτουργίες, όπως και για τη σύνδεση τους στο Internet.

- ”PC Hardware”: Εκπαίδευση και πληροφορίες για τον εξοπλισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών (πχ. για τον σκληρό δίσκο, πώς γίνεται η αλλαγή μνήμης, τι μνήμες υπάρχουν κτλ.).

- ”WiFi/Ασύρματα”: Πληροφορίες για το ADSL και τις WiFi λύσεις/συσκευές/εφαρμογές για το σπίτι και την επιχείρηση.

- ”Ασφάλεια/Προστασία”: Ενημέρωση για τα λογισμικά Antivirus και τα προγράμματα firewall.

Οπως επισημαίνεται, οι παρουσιάσεις από εταιρίες και επαγγελματίες του χώρου, τα εξειδικευμένα προϊόντα – συσκευές - προγράμματα, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, η ελληνική και ξένη αρθρογραφία και τα πανεπιστημιακά συγγράμματα, κάνουν την ”Τεχνολογία” στο www.otenet.gr μία από τις πιο πλήρεις και αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης στο Ελληνικό Διαδίκτυο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v