Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθλητική ενημέρωση από την Cosmote

Πλήρη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αθλητισμού προσφέρει το ανανεωμένο portal της Cosmote, μέσω των μενού της WAP και COSMOTEview.

Αθλητική ενημέρωση από την Cosmote
Πλήρη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αθλητισμού προσφέρει το ανανεωμένο portal της Cosmote, μέσω των μενού της WAP και COSMOTEview.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τις νέες διαθέσιμες υπηρεσίες, το αθλητικό portal της εταιρίας παρέχει στους φίλους των σπορ ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, τη Formula 1, το στίβο, το τένις, το μηχανοκίνητο αθλητισμό, την υδατοσφαίριση και την ιστιοπλοΐα.

Ειδικότερα, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται ζωντανά μέσω γραπτών μηνυμάτων (alerts) στο κινητό τους για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Α’ και Β’ Εθνικής Κατηγορίας, του Champions League, αλλά και για την πορεία των μεγάλων ελληνικών ομάδων.

Πρόσβαση στη ζωντανή ενημέρωση μέσω alerts έχουν και οι φίλοι του μπάσκετ, του βόλεϊ και της Formula 1. Επιπλέον, για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον κόσμο του αθλητισμού, το portal περιλαμβάνει και ένα Αθλητικό Quiz.

Ως επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Cosmote προσφέρει ειδικά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού πρόσβαση σε μια ξεχωριστή κατηγορία με αποκλειστικό περιεχόμενο, εξασφαλίζοντάς τους άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για όλα τα νέα της αγαπημένης τους ομάδας.

Tέλος, αναφέρεται, πως η Cosmote προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αθλητικής ενημέρωσης και ειδοποίησης με alerts και μέσω i-mode®. Μέσα από 12 sites και σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες ελληνικές και ξένες εταιρίες παροχής αθλητικού περιεχομένου, οι χρήστες i-mode έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν άμεση πληροφόρηση από τις εγκυρότερες πηγές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v