Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα ”Καρτοσυμβόλαιο” από την Cosmote

Την εμπορική διάθεση του πρωτοποριακού προγράμματος ”ΚαρτοΣυμβόλαιο” ξεκινά η Cosmote, προσφέροντας σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά ένα υβριδικό πακέτο που συνδυάζει τα οφέλη των προγραμμάτων συμβολαίου και της καρτοκινητής.

Πρόγραμμα ”Καρτοσυμβόλαιο” από την Cosmote
Την εμπορική διάθεση του πρωτοποριακού προγράμματος ”ΚαρτοΣυμβόλαιο” ξεκινά η Comsote, προσφέροντας σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά ένα υβριδικό πακέτο που συνδυάζει τα οφέλη των προγραμμάτων συμβολαίου και της καρτοκινητής.

Οι πελάτες της Cosmote που θα επιλέξουν το ευέλικτο ”Καρτοσυμβόλαιο Cosmote” έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν χαμηλές χρεώσεις ομιλίας και επιδότηση συσκευών, όπως στα προγράμματα συμβολαίου, διατηρώντας παράλληλα τον πλήρη έλεγχο των εξόδων τους, όπως στην καρτοκινητή.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο πρόγραμμα της Cosmote προσφέρεται με πάγιο που αντιστοιχεί σε μηνιαίο όριο χρήσης, το οποίο οι πελάτες ”ΚαρτοΣυμβολαίου” μπορούν να καταναλώσουν για να μιλήσουν ελεύθερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και για να κάνουν χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας , όπως SMS, MMS και i-mode.

Η χρήση πέραν του μηνιαίου ορίου είναι εφικτή με την αγορά των συνηθισμένων καρτών ανανέωσης χρόνου ομιλίας καρτοκινητής.

Σημειώνεται ότι για το ποσό του παγίου που αντιστοιχεί στο εκάστοτε πρόγραμμα εκδίδεται κάθε μήνα σταθερός λογαριασμός, ενώ το ποσό του ορίου χρήσης και οι περαιτέρω ανανεώσεις που δεν καταναλώνονται κάθε μήνα μεταφέρονται στους επόμενους. Οι πελάτες της εταιρίας, ανά πάσα στιγμή, μπορούν να ενημερωθούν, χωρίς χρέωση, για το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού τους, μέσω φωνητικής κλήσης ή SMS.

Η Cosmote διαθέτει δύο προγράμματα ΚαρτοΣυμβολαίου για ιδιώτες:

* το ”ΚαρτοΣυμβόλαιο COSMOTE 20”, με μηνιαίο πάγιο και όριο χρήσης 20 ευρώ, και

* το ”ΚαρτοΣυμβόλαιο COSMOTE 35”, με μηνιαίο πάγιο 35 ευρώ και όριο χρήσης 40 ευρώ (με bonus χρήσης 5 ευρώ).

Αντίστοιχα, για τους εταιρικούς της πελάτες η Cosmote προσφέρει τα προγράμματα:

* ”COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 15”, με μηνιαίο πάγιο και όριο χρήσης 15 ευρώ, και το

* ”COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 25”, με μηνιαίο πάγιο 25 ευρώ και όριο χρήσης 30 ευρώ (με bonus χρήσης 5 ευρώ).

Τα προγράμματα αυτά, λόγω του σταθερού μηνιαίου λογαριασμού, επιτρέπουν στους εταιρικούς πελάτες της Cosmote καλύτερο έλεγχο κόστους, εξασφαλίζοντας, παράλληλα, ευελιξία στην επικοινωνία των κατόχων τους, οι οποίοι μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας τους όπως εκείνοι επιθυμούν.

Επιπλέον, σε συνδυασμό με το ”ΚαρτοΣυμβόλαιο” η Cosmote προσφέρει και πακέτα γραπτών μηνυμάτων (SMS) και πακέτα megabyte (MB) για χρήση i-mode, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πελάτες της να διαμορφώσουν το δικό τους πρόγραμμα χρήσης, βάσει των προσωπικών τους αναγκών για επικοινωνία.

Προσφέροντας το ”ΚαρτοΣυμβόλαιο” πρώτη και κατ’ αποκλειστικότητα, η Cosmote καινοτομεί για μια ακόμη φορά, αποτελώντας σταθερά την πιο οικονομική επιλογή στην ελληνική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v