Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Profile χορηγός στην εκδήλωση της PRMIA

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της χρηματοοικονομικής κοινότητας αναμένεται να βρεθεί η νέα συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Διαχείρισης Κινδύνου PRMIA, στην οποία χορηγός είναι η Profile.

Η Profile χορηγός στην εκδήλωση της PRMIA
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της χρηματοοικονομικής κοινότητας αναμένεται να βρεθεί η νέα συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Διαχείρισης Κινδύνου PRMIA (Professional Risk Managers International Association).

Την εκδήλωση, χορηγός της οποίας είναι η Profile, κύριος προμηθευτής συστημάτων διαχείρισης κινδύνου για την ελληνική αγορά, έχει προσκληθεί να προλογίσει ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Κύριος ομιλητής είναι ο Πρόεδρος της European Financial Management Association και Group Executive Vice President for Risk Management της SunGard, Dr. David Rowe.

Στόχος των εκδηλώσεων της PRMIA είναι η ενημέρωση και κατάρτιση των υπευθύνων των τραπεζών αλλά και λοιπών χρηματοοικονομικών οργανισμών για την βέλτιστη εφαρμογή των πρακτικών διαχείρισης κινδύνου στους οργανισμούς τους και για την πληροφόρηση της ελληνικής κοινότητας του Risk Management για τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο.

Το θέμα της εκδήλωσης ”The future of credit risk management in historical perspective” παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά την σταδιακή, πλήρη εφαρμογή των κανόνων και ρυθμίσεων όπως προβλέπονται από το Basle II από τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς διεθνώς που αναμένεται να δρομολογήσει νέες εξελίξεις στον χώρου της διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 12 Απριλίου 17:15 στο ξενοδοχείο Athens Plaza (Πλατεία Συντάγματος). Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα ακολουθήσει κοκτέιλ μετά την ομιλία.

H Profile, δηλώνει ”Για ακόμα μία φορά προσκαλούμε τους Risk Professionals που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις σημαντικές αλλαγές που παρουσιάζονται στον κλάδο διαχείρισης κινδύνου να πληροφορηθούν για τις διεθνείς απαιτήσεις και εξελίξεις στον χώρο. Φέτος έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε μια αυθεντία του Risk Management, τον Dr. David Rowe. Οι εκδηλώσεις της PRMIA αποσκοπούν στην ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου μέσω της παρουσίασης και των ευκαιριών networking”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v