Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το DEBATE των 6 αρχηγών -Το πλήρες κείμενο

Το πλήρες κείμενο της τηλεοπτικής αντιπαράθεσης των πολιτικών αρχηγών των έξι κοινοβουλευτικών κομμάτων στις 21 Σεπτεμβρίου εν όψει των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ.

Το DEBATE των 6 αρχηγών -Το πλήρες κείμενο
Το πλήρες κείμενο της τηλεοπτικής αντιπαράθεσης των πολιτικών αρχηγών των έξι κοινοβουλευτικών κομμάτων στις 21 Σεπτεμβρίου εν όψει των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ. 

Στο debate συμμετείχαν, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραμανλής, ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργος Παπανδρέου, η γενική γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, κ. Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης και ο επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων, κ. Νίκος Χρυσόγελος.

Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος της ΝΕΤ, κ. Μαρία Χούκλη, ενώ ερωτήσεις υπέβαλαν, ο κ. Παύλος Τσίμας (MEGA), ο κ. Νίκος Ευαγγελάτος (Ant-1), ο κ. Αιμίλιος Λιάτσος (Star), o κ. Ανδρέας Κωνσταντάτος (Alter), ο κ. Αντώνης Σρόιτερ (Alpha) και η κ. Σία Κοσσιώνη (ΣΚΑΙ). 


* Το πλήρες κείμενο δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό"
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v