Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό Αθηνών: Mέρισμα 0,07 ευρώ ανά μετοχή

Τη διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή, καθώς και τη μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και της ονομαστικής αξίας της μετοχής σε ευρώ, ενέκρινε η γενική συνέλευση του Ιατρικού Αθηνών. Το δικαίωμα κόβεται σήμερα 1/7/2002.

Ιατρικό Αθηνών: Mέρισμα 0,07 ευρώ ανά μετοχή
Τη διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων του Ιατρικού Αθηνών. Από την 1/7/2002 η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς δικαίωμα μερίσματος.

Η γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 29/6/2002, ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και της ονομαστικής αξίας της μετοχής με κεφαλαιοποίηση υπεραξίας και αποθεματικού υπέρ το άρτιο και προσαρμογή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και της ονομαστικής αξίας της μετοχής σε ευρώ.

Συγκεκριμένα, η τιμή της μετοχής διαμορφώνεται στα 0,31 ευρώ από 0,2934 ευρώ. Η γενική συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση του 2001 και εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο είναι σύμφωνο με τα διεθνή πρότυπα εταιρικής διακυβέρνησης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από 6 μέλη, τα εξής: Γεώργιος Αποστολόπουλος, Βασίλειος Αποστολόπουλος, Χρήστος Αποστολόπουλος, Καθ. Σωτήρης Ράπτης, Prof. Peter Abell, Καθ. Χρήστος Πιτέλης

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου, κ.κ. Γιώργος και Βασίλης Αποστολόπουλος, πραγματοποίησαν αναλυτική ενημέρωση στους επενδυτές για τις πρόσφατες εξελίξεις της εταιρείας αλλά και για τις ευοίωνες και μεγάλες προοπτικές που δημιουργούνται για την Εταιρεία.

Επιπλέον, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη νέα κλινική της Εταιρείας στη Δάφνη, η οποία ξεκινάει τη λειτουργία της εντός του μήνα. Πρόκειται για την Ιατρικό Αθηνών Κλινική Δάφνης η οποία θα έχει το χαρακτηριστικό της εξειδίκευσης, καθώς θα είναι το μόνο εξειδικευμένο νεφρολογικό κέντρο στην Ελλάδα. Πρόκειται για κλινική 100 κλινών με 75 θέσεις αιμοκάθαρσης που διαθέτουν όλες τις ανέσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Τέλος, αναλυτική αναφορά έγινε και στις επενδύσεις της Εταιρείας. Το τελευταίο επενδυτικό πλάνο της Εταιρείας, ύψους άνω των 160 εκ Ευρώ, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρήσης και τα αποτελέσματα αλλά και τα οφέλη θα είναι άμεσα ορατά στους μετόχους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v