Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FORTHnet: Ανάθεση έργου στην Intrakat

Τη μελέτη και κατασκευή μητροπολιτικού δικτύου οπτικών ινών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης συνολικού μήκους 40 χιλιομέτρων ανέθεσε στην Intrakat η FORTHnet στο πλαίσιο υλοποίησης του επενδυτικού της πλάνου για την περίοδο 2006-2009.

FORTHnet: Ανάθεση έργου στην Intrakat
Στην υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου για την περίοδο 2006-2009 και ειδικότερα στην ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών προχωράει η FORTHnet σύμφωνα με τη στρατηγική της που έχει ως στόχο να εξασφαλίσει τη βέλτιστη δομή κόστους παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και τη δικτυακή της αυτονομία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η FORTHnet ανέθεσε μετά από σχετικές διαπραγματεύσεις στην εταιρεία Intrakat την μελέτη και κατασκευή μητροπολιτικού δικτύου οπτικών ινών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης συνολικού μήκους 40 χιλιομέτρων.

Το δίκτυο πρόκειται να συνδέσει υφιστάμενα γραφεία και εγκαταστάσεις της εταιρείας, σταθμούς σταθερής ασύρματης πρόσβασης, κέντρα του ΟΤΕ για συνεγκατάσταση με σκοπό την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών και υπηρεσιών καθώς και περιοχές σημαντικού εμπορικού ενδιαφέροντος, καλύπτοντας μελλοντικές απαιτήσεις χωρητικότητας.

Το έργο πρόκειται επίσης να καλύψει ανάγκες στο πλαίσιο του έργου ΣΥΖΕΥΞΙΣ που ήδη υλοποιείται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης διασυνδέοντας φορείς του Δημοσίου Τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v