Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαστικά Θράκης: Συγχώνευση θυγατρικών

Τη συγχώνευση των θυγατρικών της, ΘΡΑΠΛΑΣΤ και ΜΕΓΑΣΑΚΚΟΙ, ανακοίνωσε η εταιρία Πλαστικά Θράκης, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, καθώς επίσης και το επενδυτικό της πρόγραμμα για το 2002 - 2003.

Πλαστικά Θράκης: Συγχώνευση θυγατρικών
Τις οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση του 2001, ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Πλαστικά Θράκης. Επίσης, έλαβε αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της ημερησίας διατάξης και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διανομή μερίσματος.

Στη διάρκεια της γ.σ. έγινε αναφορά στη πορεία της εταιρίας και του ομίλου για το τρέχον έτος, το οποίο προβλέπεται ιδιαίτερα θετικό με αύξηση του κύκλου εργασιών και των λειτουργικών αποτελεσμάτων.

Επίσης, ανακοινώθηκε το επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου για το 2002 - 2003, με επενδύσεις στους τομείς των μή υφαντών προϊόντων και του κλάδου άκαμπτης συσκευασίας, ύψους 18 εκατ. ευρώ.

Τέλος, ανακοινώθηκε η συγχώνευση των θυγατρικών ΘΡΑΠΛΑΣΤ ΑΒΕΕ και ΜΕΓΑΣΑΚΚΟΙ ΑΒΕΕ με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας, με τη μείωση του κόστους λειτουργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v