Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info - Quest: Συνεχίζεται η απόκτηση ιδίων μετοχών

Την ανανέωση της απόφασης απόκτησης ιδίων μετοχών καθώς και τη συγκέντρωση του 100% των μετοχών της ”Computer Club”, δια της αγοράς του εναπομείναντος ποσοστού, ενέκρινε η γενική συνέλευση της Info - Quest.

Info - Quest: Συνεχίζεται η απόκτηση ιδίων μετοχών
Τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2001, την ανανέωση της απόφασης απόκτησης ιδίων μετοχών από την εταιρεία, την συγκέντρωση του 100% των μετοχών της εταιρείας ”Computer Club Α.Ε.”, δια της αγοράς του εναπομείναντος ποσοστού και το πρόγραμμα διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών για τους εργαζομένους στην εταιρεία (stock options), ενέκρινε η γενική συνέλευση της Info - Quest.

Επίσης, η γενική συνέλευση εξέλεξε νέο οκταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, τριετούς θητείας, με μέλη τους κ.κ. Θεόδωρο Φέσσα, Ευτυχία Κουτσουρέλη, Δημήτρη Καραγεώργη, Γεώργιο Παπαδόπουλο, Ιωάννη Μάλαμα, Κωνσταντίνο Πριγκηπάκη, Δημήτριο Εφορακόπουλο και Δαϋίδ Σαμουήλ.



Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Θ. Φέσσας, παρουσίασε στους μετόχους τις σημαντικότερες εταιρικές εξελίξεις καθώς και τα οικονομικά αποτελέσματα του 2001.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην Q-Telecom, τον τηλεπικοινωνιακό οργανισμό της Ιnfo-Quest. Η Q-Telecom έχοντας ήδη πραγματοποιήσει επενδύσεις περίπου 50 εκ. ευρώ για την απόκτηση αδειών, ανάπτυξη του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου και υποδομές, ξεκίνησε την λειτουργία της στις 19 Ιουνίου παρέχοντας υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας με πανελλαδική κάλυψη και εξυπηρέτηση.



Η Q-Telecom διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας ταυτόχρονα σταθερή και κινητή τηλεφωνία, επιλογή αριθμού κλήσης, μηδενικά πάγια, κ.α.

Η υποδοχή των υπηρεσιών της Q-Telecom από τους καταναλωτές χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα θερμή. Οι υπηρεσίες της διατίθενται ήδη σε περισσότερα από 140 σημεία πανελλαδικά που υπολογίζεται να υπερδιπλασιαστούν σύντομα. Η Q-Telecom έχει ως στόχο την απόκτηση 5% μεριδίου αγοράς στην κινητή τηλεφωνία έως το 2004.

Τέλος, η γενική συνέλευση εκτιμώντας ότι η τρέχουσα τιμή της μετοχής είναι σημαντικά χαμηλότερη από την τιμή που αντιστοιχεί στα δεδομένα της αγοράς και στην οικονομική κατάσταση και τις προοπτικές της εταιρίας αποφάσισε να συνεχιστεί η απόκτηση ιδίων μετοχών της εταιρείας μέχρι του ποσοστού του 10% του συνόλου των μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v