Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Τα σχέδια εντός - εκτός συνόρων

”Ασφαλής” νιώθει η Intralot με τις προβλέψεις της των 21 εκατ. ευρώ σε ό,τι αφορά το ελληνικό Στοίχημα, όπως προέκυψε από το χθεσινό conference call της εταιρίας, όπου περιγράφηκαν ακόμη τα σχέδια της εταιρίας για επέκταση σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Intralot: Τα σχέδια εντός - εκτός συνόρων
”Ασφαλής” νιώθει η Intralot με τις προβλέψεις της των 21 εκατ. ευρώ σε ό,τι αφορά το ελληνικό Στοίχημα, όπως προέκυψε από το χθεσινό conference call της εταιρίας.

Σε ό,τι αφορά τις νέες προσφορές, έγινε γνωστό ότι η Intralot έχει υποβάλει προσφορά για το διαγωνισμό λαχείου στη Νότιο Αφρική, ενώ ενδιαφέρεται για αντίστοιχες δραστηριότητες στην Ταϊβάν και την Κίνα. Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο τουρκικός και ο ρωσικός διαγωνισμός θα ακολουθήσουν, με τον δεύτερο πιθανότατα να καθυστερεί.

Αναφορικά με τις εκτιμήσεις για το 2006, η εταιρία ανακοίνωσε πως η ανάπτυξη διατηρείται στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο μηνών του έτους.

Εξάλλου, χθες, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κ. Αντωνόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με αναλυτές, τόνισε πως στόχος της Intralot είναι η επέκταση στο εξωτερικό.

Στην Τουρκία, σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο, η Intralot θα μπορούσε να διπλασιάσει το δίκτυό της σύντομα, αρκεί να λάβει τη σχετική άδεια από τις τουρκικές αρχές. Ο κ. Αντωνόπουλος είπε ακόμη ότι η Intralot θα ανακοινώσει σύντομα κάποια συμφωνία στην Κίνα, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ επεξεργάζεται έργα στη Βραζιλία και την Αργεντινή.

Για την Ελλάδα, ο κ. Αντωνόπουλος ανέφερε ότι η Intralot προτίθεται να συμμετάσχει στον διαγωνισμό που σχεδιάζει να προκηρύξει ο ΟΠΑΠ τον επόμενο μήνα για την επιλογή συμβούλου, ώστε ο ίδιος ο οργανισμός να αναλάβει τη διαχείριση του βασικού του παιχνιδιού Στοίχημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v