Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος γενικός διευθυντής στο Hilton Aθηνών

Το Hilton Αθηνών ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του νέου γενικού διευθυντή του ξενοδοχείου, κ. Bart van de Winkel, μετά την αποχώρηση του κ. Gianni Riatsch. Ο Bart van de Winkel αναλαμβάνει καθήκοντα νέου γενικού διευθυντή του Hilton Αθηνών ύστερα από 3 χρόνια, κατά τα οποία κατείχε τη θέση του Vice President of Food & Beverage του Hilton International UK & Ireland.

Νέος γενικός διευθυντής στο Hilton Aθηνών
Το Hilton Αθηνών ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του νέου γενικού διευθυντή του ξενοδοχείου, κ. Bart van de Winkel, μετά την αποχώρηση του κ. Gianni Riatsch.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Hilton Αθηνών εύχονται στον κ. Gianni Riatsch κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σχέδιά του.



Ο Bart van de Winkel αναλαμβάνει καθήκοντα νέου γενικού διευθυντή του Hilton Αθηνών ύστερα από 3 χρόνια, κατά τα οποία κατείχε τη θέση του Vice President of Food & Beverage του Hilton International UK & Ireland.

Ο νέος γενικός διευθυντής ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο πασίγνωστο Hilton στο Park Lane του Λονδίνου ως Food & Beverage Control Clerk.

Στη συνέχεια, διεύρυνε την καριέρα του κατέχοντας πολλές θέσεις σε Hilton σε όλο τον κόσμο, όπως στην Αγγλία (στο London Hilton στο Park Lane, καθώς και στο Kensington Hilton), στην Ουγγαρία (Hilton Βουδαπέστης), στην Κύπρο (Hilton Κύπρου), στην Τουρκία (Hilton Σμύρνης), στο Βέλγιο (Hilton Βρυξελλών), στην Ολλανδία (Hilton Αεροδρομίου Άμστερνταμ), καθώς και στο Hilton Αθηνών όπου κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή από το 1996 έως και το 1998.

Ο κ. Bart είναι παντρεμένος με την Ελληνοκύπρια Κλεοπάτρα και έχει τρία παιδιά, τον Nils 13, το Φοίβο 14 και την Annelyne 18 ετών.

Ενθουσιασμένος που του δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο κ. Bart van de Winkel αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα με στόχο να οδηγήσει με επιτυχία το Hilton Αθηνών στη μετα-ολυμπιακή περίοδο, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Η ομάδα του Hilton Αθηνών καλωσορίζει τον Bart van de Winkel και την οικογένειά του στο ξενοδοχείο και στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v