Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέα μίνι εθελουσία - Αντιδρούν οι εργαζόμενοι

Νέα ”μικρή” εθελουσία εργαζομένων από τον ΟΤΕ προωθεί η διοίκηση του Οργανισμού, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τους εργαζόμενους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νέο πρόγραμμα αφορά περίπου 200 εργαζόμενους, κυρίως γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει τα συντάξιμα χρόνια.

ΟΤΕ: Νέα μίνι εθελουσία - Αντιδρούν οι εργαζόμενοι
του Σταμάτη Ζαχαρού

Νέα ”μικρή” εθελουσία εργαζομένων από τον ΟΤΕ προωθεί η διοίκηση του Οργανισμού, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νέο πρόγραμμα αφορά περίπου 200 εργαζόμενους, κυρίως γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει τα συντάξιμα χρόνια, σύμφωνα με κάποιες προϋποθέσεις και πρόκειται να τους δοθεί κίνητρο περίπου 30.000 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι ωστόσο αντιδρούν στις προθέσεις της διοίκησης, καθώς το θέμα της εθελουσίας εξόδου, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, φαίνεται να έχει κολλήσει για μία ακόμη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως παρά το γεγονός ότι ο Οργανισμός και το ΤΑΠ-ΟΤΕ συμφώνησαν για το ύψος του επιτοκίου που αφορά το δάνειο που θα χορηγήσει ο ΟΤΕ στο Ταμείο Αρωγής, υπάρχει, όπως φαίνεται, αδυναμία του Ταμείου να πληρώσει το χαρτόσημο που ανέρχεται σε ποσό μερικών εκατομμυρίων ευρώ.

Σήμερα πάντως ο υπουργός Απασχόλησης Σάββας Τσιτουρίδης υπέγραψε τη σχετική υπουργική απόφαση για τη χορήγηση του δανείου και τις επόμενες ημέρες θα αναζητηθεί λύση για την πληρωμή του ποσού που αφορά το χαρτόσημο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v