Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica: Eνδιαφέρον από Tallink για αγορά πλοίων

Ενδιαφέρον για την απόκτηση πλοίων του ομίλου της Attica Group εξεδήλωσε η εσθονική Tallink Grupp, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση με ημερομηνία 20 Μαρτίου, με την οποία απαντά σε σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου. ”Ουδέν σχόλιον” δηλώνει η Attica Group.

Attica: Eνδιαφέρον από Tallink για αγορά πλοίων
Ενδιαφέρον για την απόκτηση πλοίων του ομίλου της Attica Group έχει εκδηλώσει η εσθονική Tallink Grupp, ενώ από την πλευρά της η Attica Group ερωτώμενη για το συγκεκριμένο θέμα δηλώνει: ”Ουδέν σχόλιον”.

Ειδικότερα, η Tallink Grupp, σε σχετική της ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει δημοσίευμα του Τύπου, επιβεβαιώνει ”ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη διεύρυνση της παρουσίας της, αλλά και για την απόκτηση πλοίων, συμπεριλαμβανομένων πλοίων τα οποία ανήκουν στην Attica Group”.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης πως ”καθώς δεν έχει υπογραφεί συγκεκριμένη συμφωνία, η Tallink Grupp δεν μπορεί να προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλια”.

Η εσθονική εταιρία απάντησε με αυτό τον τρόπο σε δημοσίευμα του Τύπου, στο οποίο αναφερόταν ότι ενδιαφέρεται να εξαγοράσει το τμήμα της Attica Group στις γραμμές της Βαλτικής.

Ο όμιλος Tallink δραστηριοποιείται με δρομολόγια στις γραμμές της Φινλανδίας – Εσθονίας και Σουηδίας – Εσθονίας, ενώ μέχρι τη λήξη της διαχειριστικής του χρήσης (31 Αυγούστου 2005) μετέφερε περί τα 3,2 εκατομμύρια επιβάτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v