Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κριτική Γ. Παπανδρέου σε Π. Βουρλούμη για τα bonus

Σκληρή κριτική κατά του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμη, άσκησε ο κ. Παπανδρέου, με αφορμή τα bonus στελεχών που ανακοίνωσε ο Οργανισμός, ενώ από τα βέλη του Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ξέφυγαν ο κ. Αλογοσκούφης και ο Πρωθυπουργός.

Κριτική Γ. Παπανδρέου σε Π. Βουρλούμη για τα bonus
Σκληρή κριτική κατά του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμη, άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟκ, Γ. Παπανδρέου, με αφορμή τα bonus στελεχών που ανακοίνωσε ο Οργανισμός.

Ο κ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ”καταφέρθηκε” εναντίον του κ. Βουρλούμη τονίζοντας ότι ”ο Πρόεδρος του ΟΤΕ μοιράζει μπόνους - αυξήσεις στα δικά του στελέχη, ενώ απαιτεί μισθούς ”απογραφής” από τους εργαζόμενους”.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ”πίσω από τον Πρόεδρο του ΟΤΕ βεβαίως, είναι ο υπουργός Οικονομικών, και πίσω από τον υπουργό Οικονομικών είναι ο πρωθυπουργός, άφαντος πια”.

”Η απάντηση για την ”απογραφή”, οι υποκλοπές, η προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης, η όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, όλα αυτά, αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας”, ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v