Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Διαγωνισμός για διαχείριση του Στοιχήματος

Διαγωνισμό για τη διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα” για τρία χρόνια μετά τη λήξη της σύμβασης με την Intralot (2007) θα πραγματοποιήσει ο ΟΠΑΠ, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Β. Νειάδας, στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης. ”Η Intralot θα μπορούσε να είναι υποψήφια στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, αλλά με νέους όρους” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νειάδας.

ΟΠΑΠ: Διαγωνισμός για διαχείριση του Στοιχήματος
της Μαρίσης Μπαλιούση

Διαγωνισμό για τη διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα” για τρία χρόνια μετά τη λήξη της σύμβασης με την Intralot (2007) θα πραγματοποιήσει ο ΟΠΑΠ, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησε η διοίκηση του Οργανισμού με τους αναλυτές στο πλαίσιο της παρουσίασης των αποτελεσμάτων του 2005.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Βασίλης Νειάδας ο ΟΠΑΠ θα διεξάγει διαγωνισμό (οι όροι του οποίου δεν έγιναν γνωστοί και αναμένεται να ανακοινωθούν σε περίπου ένα μήνα) για τη διαχείριση του παιχνιδιού για τρία χρόνια, ενώ σε ερώτηση αναλυτή για το εάν υπάρχει η πιθανότητα να ανανεώσει τη σύμβαση με την Intralot ο κ. Νειάδας ανέφερε πως δεν εξετάζουν την ανανέωση της σύμβασης και δη με τους ίδιους όρους.

Η Intralot θα μπορούσε να είναι υποψήφια στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, αλλά με νέους όρους” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νειάδας.

Εξάλλου ανοιχτό άφησε ο κ. Νειάδας το ενδεχόμενο διεύρυνσης της παρουσίας του ΟΠΑΠ εκτός Ελλάδος καθώς όπως σημείωσε ”έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για τυχόν ευκαιρίες που ενδέχεται να προκύψουν αναφορικά με την επέκταση του ΟΠΑΠ εκτός Ελλάδος”

Για το Bingo αναφέρθηκε ότι αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Οκτώβριο, ενώ σύμφωνα με τη διοίκηση αν και δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα βασικά παιχνίδια του Οργανισμού είναι σίγουρα σημαντικό.

Οι αποδόσεις του Bingo εκτιμάται ότι θα κινηθούν στο περίπου 50%-60% με τους πράκτορες να παίρνουν προμήθεια 12%.

Σε ό,τι αφορά το ”Πάμε Στοίχημα” και την είσοδο για πρώτη φορά μη αθλητικού γεγονότος ο κ. Νειάδας ανέφερε πως αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία ακόμη τα πρώτα δείγματα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά.

Το επόμενο μη αθλητικό γεγονός που θα ενταχθεί στο ”Πάμε Στοίχημα” και που αναμένεται να αποδειχτεί εξαιρετικά δημοφιλές είναι αυτό της Eurovision.

Σχετικά με την είσοδο των ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου στο ”Στοίχημα” σύμφωνα με τον κ. Νείαδα θα ενταχθούν για τους δυο τελευταίους μήνες που διαρκεί το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα για τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Αναφορικά με τις αποδόσεις του Στοιχήματος, οι οποίες για το 2005 διαμορφώθηκαν στο 63%, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ επεσήμανε ότι δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν καθώς εξαρτώνται από τις συμμετοχές, αλλά και από τους κερδισμένους.

Για το 2006 στόχος είναι πάντως οι αποδόσεις του παιχνιδιού να φτάσουν στο 65%-66%.

Τέλος, σημειώνεται πως η μετοχή του ΟΠΑΠ θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο υπόλοιπο μερίσματος (0,94 ευρώ) από τις 5 Ιουνίου, ενώ δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών του Οργανισμού στη λήξη της συνεδρίασης της 2 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v