Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Διευκρινίσεις για αποτελέσματα

Σε απάντηση της από 8/3/2006 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσίευμα σε ιστοσελίδα, η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει σχετικά με τα οικονομικά μεγέθη της, καθώς και για τα επιχειρηματικά σχέδιά της μέσω τακτικών ανά 3μηνο και έκτακτων κατά περίπτωση, επίσημων Δελτίων Τύπου.

Εθνική: Διευκρινίσεις για αποτελέσματα
Σε απάντηση της από 8/3/2006 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσίευμα σε ιστοσελίδα, η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει σχετικά με τα οικονομικά μεγέθη της, καθώς και για τα επιχειρηματικά σχέδιά της μέσω τακτικών ανά 3μηνο και έκτακτων κατά περίπτωση, επίσημων Δελτίων Τύπου, σεβόμενη τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το εποπτικό πλαίσιο της Κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Δημοσιεύματα που αφορούν στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και τα οικονομικά μεγέθη της, τα οποία δεν προέρχονται από τις παραπάνω θεσμοθετημένες πλέον επίσημες πηγές πληροφόρησης, δεν απηχούν τις απόψεις της, αλλά αποτελούν εκτιμήσεις των μέσων ενημέρωσης, τονίζει η Τράπεζα.

Υπενθυμίζεται, ότι η Εθνική Τράπεζα την 28η Φεβρουαρίου 2006 ανακοίνωσε επισήμως τα αποτελέσματα του 2005 και προέβη στην ετήσια ενημέρωση προς τους αναλυτές.

Όπως επισημαίνει, θα ήταν ίσως σκόπιμο στο μέλλον, για ενημέρωση σχετικά με το περιεχόμενο, καθώς επίσης και με την προέλευση της πληροφόρησης παρόμοιων δημοσιευμάτων να αποτείνονται στα έντυπα τα οποία τα δημοσιεύουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v