Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Σε λειτουργία από 31/3 έργο στις ΗΠΑ

Ξεκινά στις 31 Μαρτίου η λειτουργία της νέας λοταρίας στην πολιτεία της Μοντάνα, έργο το οποίο έχει κερδίσει η Intralot. Με βάση πληροφορίες που δημοσιεύονται στον ειδικό Τύπο, η ελληνική εταιρία, η οποία στις ΗΠΑ έχει έδρα την πολιτεία της Τζόρτζια, έχει ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση υπαλλήλων που θα χρησιμοποιούν τα νέα μηχανήματα που εγκαθιστά.

Intralot: Σε λειτουργία από 31/3 έργο στις ΗΠΑ
του Σταμάτη Ζαχαρού

Ξεκινά στις 31 Μαρτίου η λειτουργία της νέας λοταρίας στην πολιτεία της Μοντάνα, έργο το οποίο έχει κερδίσει η Intralot. Με βάση πληροφορίες που δημοσιεύονται στον ειδικό Τύπο, η ελληνική εταιρία, η οποία στις ΗΠΑ έχει έδρα την πολιτεία της Τζώρτζια, έχει ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση υπαλλήλων που θα χρησιμοποιούν τα νέα μηχανήματα που εγκαθιστά.

Σύμφωνα με πηγές του τοπικού οργανισμού τυχερών παιχνιδιών, τα νέα μηχανήματα και το σύστημα που τα υποστηρίζει καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την πιθανότητα λάθους, ενώ δίνουν επίσης τη δυνατότητα για πώληση λαχνών σε 24ωρη βάση, κάτι που μέχρι σήμερα ήταν αδύνατον.

Επίσης, το νέο σύστημα έχει τη δυνατότητα δορυφορικής επικοινωνίας, ενώ η Intralot έχει υπογράψει συμβόλαιο για τη λειτουργία της λοταρίας διάρκειας 7 ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πολιτεία θα καταβάλλει στην Intralot 5,8 σεντς του δολαρίου για κάθε λαχνό που θα πωλείται.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η πρώτη φορά που κάποιο έργο της αγοράς τυχερών παιχνιδιών των ΗΠΑ αναλαμβάνεται από μη αμερικανική εταιρία, ενώ η Intralot, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις στελεχών της, έχει περαιτέρω βλέψεις στην αγορά των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v