Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατσέλης: Εξετάζει επέκταση συμμετοχής σε Ρουμανία

Σε πρόωρες συζητήσεις βρίσκεται η διοίκηση της Κατσέλης όσον αφορά στην κατά 10% συμμετοχή της στη δραστηριότητα του ομίλου Λούλη στη Ρουμανία, ενώ διαψεύδει ότι επίκειται συμφωνία εξαγοράς / ανταλλαγής της δραστηριότητας του ομίλου Λούλη στη Ρουμανία από σχήμα στο οποίο συμμετέχει. Διάψευση και από την Μύλοι Λούλη.

Κατσέλης: Εξετάζει επέκταση συμμετοχής σε Ρουμανία
Σε πρόωρες συζητήσεις βρίσκεται η διοίκηση της Κατσέλης όσον αφορά στην κατά 10% συμμετοχή της στη δραστηριότητα του ομίλου Λούλη στη Ρουμανία, αναφέρει η διοίκηση της εταιρίας σε σχετική της ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η διοίκηση της Κατσέλης με ανακοίνωσή της διαψεύδει δημοσιεύματα του κυριακάτικου Tύπου, σύμφωνα με τα οποία επίκειται συμφωνία εξαγοράς / ανταλλαγής της δραστηριότητας του ομίλου Λούλη στη Ρουμανία από σχήμα στο οποίο συμμετέχει.

Ωστόσο, στην ανακοίνωση επισημαίνει ότι ”όπως είναι γνωστό, συμμετέχουμε στη δραστηριότητα του ομίλου Λούλη στη Ρουμανία με ποσοστό 10%”.

Συμπληρώνει ακόμη ότι ”σε αυτό το πλαίσιο ανταλλάσσονται σκέψεις που αφορούν στο αντικείμενο της δραστηριότητας, αλλά και στην επέκταση της συμμετοχής μας”.

Η ανακοίνωση καταλήγει επισημαίνοντας ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση η Κατσέλης θα ενημερώσει έγκαιρα και συγκεκριμένα το επενδυτικό κοινό και φυσικά την Αλλατίνη, η οποία είναι βασικός μέτοχος μέσω της θυγατρικής της Εταιρία Δημητριακών Βορείου Ελλάδος για κάθε ενέργεια που θα αφορά στην αγορά της Ρουμανίας.

Εξάλλου, στη διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας ”Το Βήμα Της Κυριακής”, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2006, με θέμα ”Νέο μεγάλο deal στα τρόφιμα, Μύλοι Λούλη, Κατσέλης και Αλλατίνη....”, σύμφωνα με το οποίο βρίσκεται ”προ των πυλών” συμφωνία της Μύλοι Λούλη με την Υιοί Χ. Κατσέλη ΑΒΕΕ και την Αλλατίνη, προχώρησε και η διοίκηση της Μύλοι Λούλη.

Όπως επισημαίνει, το περιεχόμενο του δημοσιεύματος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κατά καιρούς υφίστανται συζητήσεις με την Υιοί Χ. Κατσέλη, η οποία αποτελεί άλλωστε βασικό μέτοχο της θυγατρικής Loulis S.A. στη Ρουμανία, χωρίς να υφίσταται οποιαδήποτε ανακοινώσιμη εξέλιξη.

Τέλος, τονίζει, ότι εφόσον υπάρξει στο μέλλον οποιαδήποτε εξέλιξη, η Μύλοι Λούλη θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία ενέργειες ενημέρωσης των αρμόδιων οργάνων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v