Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Νέο MLS Destinator PN με 50 πόλεις

Την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του κορυφαίου συστήματος πλοήγησης MLS Destinator, την έκδοση PN, με δεδομένα για 50 πόλεις, αλλά και με αναβαθμισμένη λειτουργικότητα γνωστοποίησε η εταιρία MLS Πληροφορική.

MLS: Νέο MLS Destinator PN με 50 πόλεις
Την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του κορυφαίου συστήματος πλοήγησης MLS Destinator, την έκδοση PN, με δεδομένα για 50 πόλεις, αλλά και με αναβαθμισμένη λειτουργικότητα γνωστοποίησε η εταιρία MLS Πληροφορική.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το MLS Destinator PN είναι ένα σύστημα πλοήγησης για οδηγούς και πεζούς. Ο χρήστης δεν έχει παρά να δηλώσει οδό και αριθμό ή ακόμη και να διαλέξει ένα από τα 30.000 σημεία ενδιαφέροντος και το σύστημα τον καθοδηγεί με ακρίβεια με φωνητικές οδηγίες, αλλά και με οπτική απεικόνιση στον προορισμό του.

Το σύστημα βασίζεται στο παγκοσμίως καταξιωμένο λογισμικό πλοήγησης Destinator ενώ περιλαμβάνει τους πλέον ακριβείς και επίκαιρους χάρτες της καταξιωμένης στο χώρο της γεωπληροφορικής εταιρίας NGI.

Σημειώνεται, πως το MLS Destinator PN είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να εξυπηρετεί άμεσα και γρήγορα τόσο τον αρχάριο, όσο και τον έμπειρο χρήστη. Διαθέτει μία σειρά από νέες λειτουργίες που το καθιστούν ακόμη πιο εύκολο αλλά και πιο λειτουργικό στη χρήση.

Έτσι, ανάμεσα στα άλλα, στην έκδοση PN υπάρχει η δυνατότητα full screen απεικόνισης του χάρτη καθώς και πεζοπόρου πλοήγησης, δείχνοντας στον πεζό ακριβώς τη θέση που βρίσκεται ακόμη και εκτός δρόμου και πλοηγώντας τον από πεζόδρομους, πλατείες κλπ, αγνοώντας τους περιορισμούς των αυτοκινήτων.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα πλοήγησης προς το σημείο από το οποίο κάποιος άλλος χρήστης του MLS Destinator PN έχει στείλει SMS. Αναφορικά με την εισαγωγή δεδομένων, δεν απαιτείται η εισαγωγή της πόλης κατά την εισαγωγή της διεύθυνσης όταν ο κέρσορας βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου, ενώ ο μηχανισμός αναζήτησης ψάχνει αυτόματα για πόλεις και ονόματα οδών ακόμη και αν αυτό που πληκτρολογούμε δεν βρίσκεται στην αρχή της λέξης που ψάχνουμε.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για εναλλαγή δισδιάστατης ή τρισδιάστατης απεικόνισης και για όψη ημέρας ή νύχτας, ενώ ο κέρσορας μεγαλώνει η μικραίνει ανάλογα με την ταχύτητα που κινείται ο χρήστης.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της ημέρας εμφανίζεται και η σκιά του κέρσορα ανάλογα με τη θέση του ήλιου έτσι, ώστε ο χρήστης να μπορεί να προσανατολίζεται καλύτερα.

To MLS Destinator PN περιλαμβάνει ακόμη το Ελληνοαγγλικό Αγγλοελληνικό ηλεκτρονικό μεταφραστικό λεξικό Interactive Dictionary MLS Εκδόσεων Σταφυλίδη με πάνω από 270.000 λήμματα, καθώς και 30 διασκεδαστικά παιχνίδια.

Τονίζεται, πως η MLS προτίθεται άμεσα να ενσωματώσει νέες καινοτομικές δυνατότητες που θα καταστήσουν το MLS Destinator πρωτοποριακό διεθνώς. Το MLS Destinator PN είναι έτοιμo προς χρήση και ενεργοποιείται αυτόματα με την εισαγωγή της κάρτας, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση από τη μεριά του χρήστη.

Η τεχνική υποστήριξη του MLS Destinator παρέχεται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας. Για τους χρήστες του MLS Destinator 3 που το επιθυμούν, υπάρχει πακέτο αναβάθμισης σε MLS Destinator PN σε προνομιακή τιμή (www.destinator.gr).

Το MLS Destinator PN διατίθεται είτε μαζί με το κορυφαίο PDA Fujitsu Siemens Pocket Loox N500 ή με το δοκιμασμένο Mio 168 MT, είτε σε πακέτο μαζί με επιλεγμένη κεραία GPS Bluetooth για τους ήδη κατόχους κάποιου PDA που πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για αυτόματη πλοήγηση. Το MLS Destinator PN διατίθεται από όλες τις μεγάλες αλυσίδες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, εξειδικευμένα βιβλιοπωλεία, hypemarkets, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και καταστήματα πώλησης Η/Υ.

Τέλος, η MLS Πληροφορική, που πρώτη προσέφερε σύστημα αυτόματης πλοήγησης στους Έλληνες οδηγούς, έχει πραγματοποιήσει αξιόλογες επενδύσεις στον συγκεκριμένο τομέα τα τελευταία χρόνια και αναμένει σημαντικά οφέλη από την επένδυσή της αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v