Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Η επόμενη φάση του διαγωνισμού αναβάθμισης

Η προώθηση στην επόμενη φάση της εξέτασης των τεχνικών προσφορών και για τους τρεις υποψήφιους του διαγωνισμού της τεχνικής αναβάθμισης του ΟΠΑΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη φέρεται να είναι η άποψη των εξωτερικών νομικών συμβούλων που προτάθηκε χθες στο Δ.Σ. του Οργανισμού.

ΟΠΑΠ: Η επόμενη φάση του διαγωνισμού αναβάθμισης
”Να προχωρήσουν στην επόμενη φάση της εξέτασης των τεχνικών προσφορών τους και οι τρεις υποψήφιοι για τον διαγωνισμό της τεχνικής αναβάθμισης του ΟΠΑΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη” φέρεται να είναι η άποψη των εξωτερικών νομικών συμβούλων που προτάθηκε χθες στο Δ.Σ. του Οργανισμού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του euro2day.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ (την ερχόμενη εβδομάδα) θα παρουσιαστεί η πρόταση της αρμόδιας επιτροπής που έχει αναλάβει την εξέταση των ενστάσεων που υπεβλήθησαν σχεδόν άμεσα με την κατάθεση των προσφορών.

Σημειώνεται πως στον διαγωνισμό της τεχνικής αναβάθμισης του ΟΠΑΠ συμμετέχουν με προσφορές τρεις υποψήφιοι ανάδοχοι, οι αμερικανικές εταιρείες Scientific American και G-Tech και η ελληνική Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v