Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε κοινοπραξία της Intracom έργο 19,5 εκ. ευρώ

Σε κοινοπραξία της Intrarom - Intracom IT Services ανατέθηκε συμβόλαιο αξίας 19,5 εκατ. ευρώ με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τη Γενική Εισαγγελία της Ρουμανίας

Σε κοινοπραξία της Intracom έργο 19,5 εκ. ευρώ
Η Intrarom υπέγραψε εκ μέρους της κοινοπραξίας Intrarom - Intracom IT Services – Unicredit Leasing Romania συμβόλαιο αξίας 19,5 εκατ. ευρώ με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τη Γενική Εισαγγελία της Ρουμανίας, για την παροχή υπηρεσιών και προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πιο σημαντική ανάθεση έργου από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τη Γενική Εισαγγελία. Η σύμβαση υπεγράφη από την Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Monica Macovei, και τον κ. Ilie Botos, Γενικό Εισαγγελέα.

Το έργο ανετέθη στην κοινοπραξία μετά από ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό και αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού και παροχή υπηρεσιών μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης για την αναβάθμιση του δικαστικού και ποινικού συστήματος της Ρουμανίας.

Το ολοκληρωμένο αυτό έργο θα δημιουργήσει την υποδομή που είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της λειτουργίας της δικαιοσύνης στη Ρουμανία και την εναρμόνισή της με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Θα χρησιμοποιηθούν τα πλέον σύγχρονα και τεχνολογικώς εξελιγμένα προϊόντα από διάφορους προμηθευτές όπως η HP, Cisco, Flamingo και Softwin.

Σημειώνεται, ότι πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας τόσο για το Υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και για τη Γενική Εισαγγελία της Ρουμανίας, το οποίο θα οδηγήσει στην εναρμόνιση των λειτουργιών και των πρακτικών τους σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ενώ παράλληλα θα διασφαλίσει την αποτελεσματικότητα και τον εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης στη Ρουμανία. Τις σχετικές με το έργο υπηρεσίες εγκατάστασης, υποστήριξης, εκπαίδευσης κλπ, θα παρέχει σε τοπικό επίπεδο η Intrarom.

Η Intrarom ιδρύθηκε το 1993 και είναι θυγατρική του Ομίλου Intracom και είναι ο σημαντικότερος προμηθευτής λύσεων ICT στη Ρουμανία. Η εταιρία έχει επενδύσεις υποδομής 30 εκατ. ευρώ και πάνω από 500 υπαλλήλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v