Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Blue Star: Ενημέρωση αναλυτών για τα μεγέθη 2005

Τηλεσυνδιάσκεψη κατά την οποία αναλυτές και θεσμικοί επενδυτές ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα έτους 2005 πραγματοποίησε στις 23/2 η Blue Star. Αναλύθηκαν τα σημαντικότερα στοιχεία των αποτελεσμάτων του Ομίλου και έγινε αναφορά στα μέτρα που ελήφθησαν για τον περιορισμό της αύξησης των λειτουργικών εξόδων.

Blue Star: Ενημέρωση αναλυτών για τα μεγέθη 2005
Τηλεσυνδιάσκεψη κατά την οποία αναλυτές και θεσμικοί επενδυτές ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα έτους 2005 πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου η Blue Star.

Ειδικότερα, αναλύθηκαν τα σημαντικότερα στοιχεία του Ισολογισμού και των αποτελεσμάτων του Ομίλου και έγινε αναφορά στα μέτρα που ελήφθησαν με σκοπό τον περιορισμό της αύξησης των λειτουργικών εξόδων λόγω της αύξησης της τιμής των καυσίμων, όπως η επιβολή επίναυλου καυσίμων στις διεθνείς γραμμές Ελλάδας - Ιταλίας και η μείωση ταχύτητας στην εκτέλεση ορισμένων δρομολογίων στις γραμμές της Ακτοπλοΐας.

Επίσης έγινε αναφορά στις εξελίξεις για το θεσμικό πλαίσιο Ακτοπλοΐας όπου η Διοίκηση του Ομίλου θεωρεί πιθανό, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, να εναρμονιστεί με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 3577/92, δίνοντας την δυνατότητα στην Διοίκηση του Ομίλου να εφαρμόσει ελεύθερη εμπορική πολιτική με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργικής κερδοφορίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v