Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Σχεδιάζει ενιαία μετονομασία θυγατρικών

Τη μετονομασία όλων των θυγατρικών εταιριών της σε Cosmote, σχεδιάζει η ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του euro2day.gr. Oπως είναι γνωστό, ήδη η ρουμανική Cosmoron μετονομάστηκε σε Cosmote.

Cosmote: Σχεδιάζει ενιαία μετονομασία θυγατρικών
Τη μετονομασία όλων των θυγατρικών εταιριών της σε Cosmote, σχεδιάζει η ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του euro2day.gr.

Oπως είναι γνωστό, ήδη η ρουμανική Cosmoron μετονομάστηκε σε Cosmote, ενώ σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των αποτελεσμάτων της Globul ο CEO της εταιρίας Αθ. Κατσιρούμπας ανακοίνωσε ότι και η Globul θα μετονομαστεί σε Cosmote.

H μετονομασία θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τη μητρική εταιρία, ”σειρά θα πάρουν” τόσο η αλβανική AMC, που έχει ήδη υιοθετήσει την καινούργια εικόνα και τα χρώματα της Cosmote όσο και η Cosmofon στα Σκόπια.

Η συμμετοχή των θυγαστικών εταιριών στα αποτελέσματα έχει αρχίσει να γίνεται πλέον εμφανείς και στελέχη της εταιρίας εκτιμούν η ενιαία εταιρική ταυτότητα θα βοηθήσει τη διεθνή ανταγωνιστικότητα της εταιρίας που φυσικά θα φανεί χρήσιμη σε περαιτέρω εξαγορές.

Σταμάτης Ζαχαρός

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v