Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 32,45% οι ξένοι στην Τεχνική Ολυμπιακή

Στο 32,45% ανέρχεται το ποσοστό ελέγχου υπό ξένων θεσμικών επενδυτών στην εταιρία Τεχνική Ολυμπιακή και όχι σε 10,03%, όπως εσφαλμένα αναγράφεται σε δημοσίευμα του τύπου, με τίτλο ”Σε ξένα χέρια οι ελληνικές επιχειρήσεις - Κολοσσοί του εξωτερικού κατέχουν άνω του 40% στις μετοχές των FTSE-20 στη Σοφοκλέους”. Διάψευση δημοσιεύματος.

Με 32,45% οι ξένοι στην Τεχνική Ολυμπιακή
Στο 32,45% ανέρχεται το ποσοστό ελέγχου υπό ξένων θεσμικών επενδυτών στην εταιρία Τεχνική Ολυμπιακή και όχι σε 10,03%, όπως εσφαλμένα αναγράφεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Press Time, της 20/2/2006, με τίτλο ”Σε ξένα χέρια οι ελληνικές επιχειρήσεις - Κολοσσοί του εξωτερικού κατέχουν άνω του 40% στις μετοχές των FTSE-20 στη Σοφοκλέους”.

---Διάψευση δημοσιεύματος

Η Τεχνική Ολυμπιακή με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι προσφάτως, δημοσιεύθηκε στον τύπο κατάλογος όλων των εισηγμένων στο Χ.Α εταιριών, με αναφορά στις φορολογικά ανέλεγκτες εταιρικές χρήσεις τους.

Στον κατάλογο αυτόν, αναγράφεται εσφαλμένως, ότι η τελευταία ελεγχθείσα εταιρική χρήση της εταιρίας, είναι αυτή του έτους 1998.

Η αλήθεια είναι, πως η Τεχνική Ολυμπιακή έχει ελεγχθεί φορολογικά μέχρι και τη διαχειριστική περίοδο του έτους 2003, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v