Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίας:Επαναληπτική ΓΣ στις 7/3 για αύξηση κεφαλαίου

Στην Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί στις 7 Μαρτίου 2006 θα κληθούν οι μέτοχοι της Δίας ΑΕΕΧ να αποφασίσουν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την τροποποίηση του άρθρου 28 του καταστατικού, καθώς κατά την Έκτακτη ΓΣ στις 23/2 δεν επετεύχθη η απαιτούμενη απαρτία για τη συζήτηση των εν λόγω θεμάτων.

Δίας:Επαναληπτική ΓΣ στις 7/3 για αύξηση κεφαλαίου
Στην Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί στις 7 Μαρτίου 2006 θα κληθούν οι μέτοχοι της Δίας ΑΕΕΧ να αποφασίσουν σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και την τροποποίηση του άρθρου 28 του καταστατικού, καθώς κατά την Έκτακτη ΓΣ στις 23/2 δεν επετεύχθη η απαιτούμενη απαρτία για τη συζήτηση των εν λόγω θεμάτων.

Ειδικότερα, κατά τη χθεσινή ΓΣ εγκρίθηκε η εκλογή ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας:

1) του κ. Κωνσταντίνου Στεργιόπουλου, εκτελεστικού μέλους σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, κ. Δημήτρη Παπούλια, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας της 16/05/2005,

2) του κ. Αριστοτέλη Παναγιωτάκη, εκτελεστικού μέλους σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, κ. Νικόλαου Καμπάνη κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας της 30/08/2005 και

3) του κ. Αντώνιου Μπίμπα, εκτελεστικού μέλους σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, κ. Αριστοτέλη Παναγιωτάκη, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας της 09/12/2005.

Παράλληλα, εγκρίθηκε η από 18/01/2001 σύμβαση διαχείρισης χαρτοφυλακίου που έχει συνάψει η εταιρία με την EFG Eurobank Asset Management ΑΕΠΕΥ (πρώην Τέλεσις Διαχείρισης Επενδύσεων ΑΕΠΕΥ), όπως τροποποιήθηκε με το από 11/01/2006 ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο εγκρίθηκε κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας της 10/01/2006.

Επιπροσθέτως, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, το οποίο θα διοικήσει την Εταιρία μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εξάμηνο του έτους 2009 και του οποίου η σύνθεση έχει ως ακολούθως:

-Αντώνιος Μπίμπας, εκτελεστικό Μέλος, Πρόεδρος.

-Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος, εκτελεστικό Μέλος, Αντιπρόεδρος.

-Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, εκτελεστικό Μέλος, Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής.

-Γεώργιος Κατσιμπρής, μη εκτελεστικό Μέλος.

-Στυλιανός Πανταζίδης, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό Μέλος.

-Άγγελος Αντζουλάτος, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό Μέλος.

-Άγγελος Τσιχριντζής, μη εκτελεστικό Μέλος.

Επίσης όρισε τον κ. Γεώργιο Κατσιμπρή εκ των μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ως εποπτεύοντα τον εσωτερικό Ελεγκτή της Εταιρίας.

Τέλος, εγκρίθηκε ο κατάλογος των μετόχων από τους οποίους η εταιρία απέκτησε συνολικά 296.140 ίδιες μετοχές κατά το χρονικό διάστημα από 30/05/2005 μέχρι 08/07/2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v