Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρία χρόνια λειτουργίας για την Tellas

Τα τρία χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει η Tellas, ανακοινώνοντας ένα μήνα διαγωνισμών με μεγάλα έπαθλα και προσφορές για παλιούς και νέους συνδρομητές, από τις 15 Φεβρουαρίου έως και τις 15 Μαρτίου 2006.

Τρία χρόνια λειτουργίας για την Tellas
Τα τρία χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει η Tellas, ανακοινώνοντας ένα μήνα διαγωνισμών με μεγάλα έπαθλα και προσφορές για παλιούς και νέους συνδρομητές.

Ειδικότερα, η εταιρία ανακοίνωσε Μεγάλο Τηλεφωνικό Διαγωνισμό με έπαθλα ένα αυτοκίνητο Lancia Ypsilon Momo Design Car, ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Ρώμη με διαμονή μιας εβδομάδας σε ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας και ένα laptop Hewlett-Packard Pavilion zd8200 Notebook PC series αξίας 1.200 ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Τηλεφωνικός Διαγωνισμός θα ισχύσει από τις 15 Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου 2006 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση καλώντας στο 901-600-6060 (χρέωση 1,2 ευρώ συν ΦΠΑ, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της κλήσης) και απαντώντας σωστά σε μια ερώτηση που θα αφορά στην Tellas.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των τριών υπερτυχερών θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου 2006.

Επιπλέον, καθόλη τη διάρκεια του Μεγάλου Τηλεφωνικού Διαγωνισμού 3 τυχεροί θα κερδίζουν καθημερινά μία Δωρεάν Συνδρομή Tellas ADSL Internet 384Κ για ένα (1) χρόνο, ενώ 2 ακόμα τυχεροί, που θα έχουν απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις του Μεγάλου Διαγωνισμού, θα κερδίζουν από ένα (1) Video-Τηλέφωνο της Tellas.

Όπως επισημαίνεται, διαδικτυακός Διαγωνισμός, όμως, θα πραγματοποιηθεί και για τους χρήστες του Free Internet της Tellas, καθώς από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου 2006 οι χρήστες που θα καταφέρουν να γίνουν top scorers στα νέα online παιχνίδια της υπηρεσίας, με χαρακτήρες τα αγαπημένα πια μυρμήγκια της διαφημιστικής καμπάνιας, θα κερδίζουν καθημερινά μέχρι και 300€ την ημέρα.

Σημειώνεται, πως η διαδικασία συμμετοχής είναι εξαιρετικά απλή, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν, αφού συνδεθούν στο Free Internet χρησιμοποιώντας Username: tellas, Password: free, Τηλέφωνο: 801 500 5000.

Πέραν από τους δύο διαγωνισμούς, η Tellas γιορτάζει τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας ανταμείβοντας τους υπάρχοντες, αλλά και τους νέους συνδρομητές της με ειδικές προσφορές στις υπηρεσίες της Tellas καθώς και μοναδικά προνόμια, για όλη την εορταστική περίοδο που ξεκινά από τις 15 Φεβρουαρίου έως και τις 15 Μαρτίου 2006.

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την έναρξη της εμπορικής δραστηριότητας της Tellas, ο αντιπρόεδρος και CEO της εταιρίας κ. Andrea Costa τόνισε: ”Το Φεβρουάριο του 2003 καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα απαιτητικό σχέδιο: την είσοδο της Tellas στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων αντιμετωπίσαμε πολυάριθμες προκλήσεις και επιτύχαμε αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Τρία χρόνια μετά, η Tellas έχει καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα, με επενδύσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες των εναλλακτικών παρόχων στο σύνολό τους. Σήμερα, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως η Tellas θα συνεχίσει την ήδη επιτυχημένη πορεία της αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις και προχωρώντας μπροστά συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις”.

--- Η θέση της Tellas στην ελληνική αγορά

* Από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της, η Tellas παρουσίασε το πιο ολοκληρωμένο πορτφόλιο υπηρεσιών φωνής και Internet.

* Οι επενδύσεις της εταιρίας έχουν ξεπεράσει τα 120 εκατ. ευρώ και το μεγαλύτερο μέρος έχει επενδυθεί στην ανάπτυξη υποδομής σε εθνικό επίπεδο. Ως αποτέλεσμα, το δίκτυο και οι υπηρεσίες της Tellas εξελίσσονται διαρκώς, καθιστώντας την Tellas τον μεγαλύτερο εναλλακτικό πάροχο μετά τον ΟΤΕ.

* Η Tellas έχει αναπτύξει το πιο εκτεταμένο και ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων, που συμπεριλαμβάνει τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής όπως ο Γερμανός, το Πλαίσιο, τα καταστήματα της ΔΕΗ και των ΕΛΤΑ, δίκτυα πόρτα-πόρτα (door-to-door), Media Markt, Fnac, Multirama, Telemarketing, καθώς και διάφορες εταιρίες Telesales, ξεπερνώντας στο σύνολό τους τα 2.000 σημεία.

* Το 2003 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Tellas παρουσίασε πρώτη στην ελληνική αγορά, το FREE INTERNET, μια υπηρεσία που παρέχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλους και απευθύνεται στην αγορά περιστασιακών χρηστών Internet.

* Επίσης, το γρήγορο Internet έγινε ακόμα πιο προσιτό όταν η Tellas ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη προσφορά ΑDSL στην ελληνική αγορά με την πρωτοποριακή υπηρεσία Tellas ADSL Internet χωρίς συνδρομή που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet με υψηλή ταχύτητα (384 Kbps) και χωρίς δεσμεύσεις, αφού ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να πληρώνει ακριβώς τον χρόνο παραμονής του στο Internet, χωρίς συνδρομή Internet.

* Το video-τηλέφωνο, που παρουσιάστηκε το Μάιο του 2005 από την Tellas, έδωσε νέα διάσταση στις παραδοσιακές δυνατότητες της σταθερής τηλεφωνίας, παρέχοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης video-κλήσεων μέσω της απλής σταθερής τηλεφωνικής γραμμής, σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και προς κάθε κατεύθυνση εντός του εθνικού δικτύου.

* Επιπλέον, με τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας ”Tellas Polis 300” και ”Tellas GR540”, η Tellas πρώτη έφερε στην αγορά τα ’πακέτα’ χρόνου ομιλίας, εισάγοντας την οικονομία με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο για τον Έλληνα καταναλωτή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v