Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Bank: Ο Ε. Μπουλούτας διευθύνων σύμβουλος

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη Marfin Bank πρόκειται να αναλάβει εντός των ημερών ο κ. Ευθύμιος Μπουλούτας. Η κ. Ν. Πλακομιχελάκη, νυν διευθύνουσα σύμβουλος, πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου με επιπλέον τομέα ευθύνης την εποπτεία της ανάπτυξης του Retail Banking της τράπεζας.

Marfin Bank: Ο Ε. Μπουλούτας διευθύνων σύμβουλος
Η Marfin Financial Group ανακοινώνει ότι ο κ. Ευθύμιος Μπουλούτας πρόκειται εντός των επομένων ημερών να αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη θυγατρική της Marfin Bank.

Ο κ. Ε. Μπουλούτας ήταν μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής της EFG Eurobank Ergasias και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Asset Management και μέλος Δ.Σ. της EFG Private Bank Luxembourg. Έχει επίσης διατελέσει επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος της Ιονικής ΑΕΔΑΚ και στέλεχος της Ιονικής Finance.



Ο κ. Ε. Μπουλούτας είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (Ph.D) στην Αριθμητική Ρευστομηχανική από το Πανεπιστήμιο Massachusetts Institute of Technology, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. στη Περιβαλλοντική Μηχανική από το Stanford University και Διπλώματος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Έχει διατελέσει επίσης ερευνητής στο Princeton University.

Η κ. Ν. Πλακομιχελάκη, νυν διευθύνουσα σύμβουλος της MARFIN BANK, πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου με επιπλέον τομέα ευθύνης την εποπτεία της ανάπτυξης του Retail Banking της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v