Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lannet: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΟΤΕ

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στην ΕΕΤΤ εναντίον του ΟΤΕ κατέθεσε η Lannet χθες (14 Φεβρουαρίου), μετά από εξώδικο επιστολή που απέστειλε ο ΟΤΕ ΑΕ προς την Lannet σύμφωνα με την οποία απαιτούσε την άμεση καταβολή ποσού 3,3 εκατ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές από μισθωμένες γραμμές.

Lannet: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΟΤΕ
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στην ΕΕΤΤ εναντίον του ΟΤΕ κατέθεσε η Lannet, χθες 14 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η εν λόγω αίτηση κατατέθηκε μετά από εξώδικο επιστολή που απέστειλε ο ΟΤΕ ΑΕ προς την Lannet σύμφωνα με την οποία απαιτούσε την άμεση καταβολή ποσού 3,3 εκατ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές από μισθωμένες γραμμές.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η Lannet έχει απαιτήσεις από τον ΟΤΕ ύψους 6,1 εκατ. ευρώ που απορρέουν από ποινικές ρήτρες για καθυστερημένες παραδόσεις μισθωμένων γραμμών σύμφωνα με σχετική κανονιστική απόφαση της ΕΕΤΤ.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Lannet εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία έχει προβεί σε δήλωση συμψηφισμού των εκατέρωθεν οφειλών και κατά συνέπεια έχει εξοφλήσει τις σχετικές οφειλές προς τον ΟΤΕ, ενώ σημειώνεται ότι η ακρόαση της ανωτέρω καταγγελίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v