Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Σημαντικές αλλαγές στο νέο Δ.Σ.

Νέα πρόσωπα περιλαμβάνει το καινούργιο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της Intracom (και συγκεκριμένα τους κ. Δημητριάδη και Αντωνόπουλο), το οποίο και εξέλεξε η χθεσινή (13 Φεβρουαρίου) έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.

Intracom: Σημαντικές αλλαγές στο νέο Δ.Σ.
Νέα πρόσωπα περιλαμβάνει το καινούργιο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της Intracom, το οποίο και εξέλεξε η χθεσινή (13 Φεβρουαρίου) έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.

Ειδικότερα, στο νέο διοικητικό συμβούλιο εμφανίζονται οι κ. Δημητριάδης και Αντωνόπουλος (της Intralot), ενώ την ίδια στιγμή δεν εμφανίζεται το όνομα του διευθύνοντος συμβούλου κ. Γ. Δεληγιάννη.

Ειδικότερα το διοικητικό συμβούλιο της Intracom απαρτίζεται από τους κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη, Κων/νο Δημητριάδη, Δημήτριο Κλώνη, Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, Γεώργιο Αννινο, Στυλιανό Ζερβόπουλο, Νικόλαο-Σωκράτη Λαμπρούκο, ’Αννα Πουσκούρη και Δημήτριο Χατζηγρηγοριάδη.

Εξάλλου, σε α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της Intracom, ώστε να συζητήσουν την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού αυτής, περί σκοπού, καθώς κατά τη χθεσινή (13/2) έκτακτη γενική συνέλευση δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη από το νόμο απαρτία.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως η γενική συνέλευση των μετόχων θα συνέλθει εκ νέου σε α΄ επαναληπτική συνεδρίαση εντός 20 ημερών, προσκαλούμενη προ 10 τουλάχιστον ημερών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v