Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Νέα δραστηριότητα σε τραπεζο-ασφάλειες

Νέο άνοιγμα στο κομμάτι των τραπεζο-ασφαλειών ανακοινώνει αυτή την ώρα ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας. Συγκεκριμένα, παρουσιάζει τη νέα δραστηριότητα για τη ”Συνταξιοδοτική Αποταμίευση”, με τον τίτλο ”Plan for Life – Λύσεις για τη Σύνταξη”.

Εθνική: Νέα δραστηριότητα σε τραπεζο-ασφάλειες
Νέο άνοιγμα στο κομμάτι των τραπεζο-ασφαλειών ανακοινώνει αυτή την ώρα ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζει τη νέα δραστηριότητα για τη ”Συνταξιοδοτική Αποταμίευση”, με τον τίτλο ”Plan for Life – Λύσεις για τη Σύνταξη”.

Όπως αναμένεται ότι θα αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Εθνικής κ. Γιάννης Πεχλιβανίδης, με τη δραστηριότητά της αυτή η Τράπεζα θέτει σε εφαρμογή τη στρατηγική της για την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών συνταξιοδοτικού σχεδιασμού και χρηματοδότησης ιδιωτικών συντάξεων που η διοίκηση είχε εξαγγείλει στα μέσα του 2005.

Το πρόγραμμα που θα τεθεί σε εφαρμογή στο πλαίσιο αυτό έχει το όνομα ”Προσθέτω”, είναι συνταξιοδοτικό και εξασφαλίζει εγγυημένη σύνταξη ή εγγυημένο εφάπαξ ποσό στην ηλικία που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος.

Η αγορά του προγράμματος γίνεται με μία μόνο πληρωμή, ενώ προσφέρει στον πελάτη μεγάλη ποικιλία τρόπων για να χρηματοδοτήσει την απόκτησή του.

Εφόσον επιλεχθεί η μέθοδος της τραπεζικής χρηματοδότησης, τότε αυτή γίνεται με κυμαινόμενο επιτόκιο 2,75% ή σταθερό 3,70%.

Γ. Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v