Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΤΕΡ: Μέρισμα 0,044 ευρώ ανά μετοχή

Την καταβολή μερίσματος 0,044 ευρώ ανά μετοχή και τον επανακαθορισμό του τρόπου διάθεσης των μη διατεθέντων κεφαλαίων από τη τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενέκρινε η γενική συνέλευση της ΕΚΤΕΡ.

Την καταβολή μερίσματος στους μετόχους, ύψους 0,044 ευρώ ανά κοινή μετοχή, με παράλληλη εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της εταιρίας, του ορισμού της ημερομηνίας αποκοπής του, ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΚΤΕΡ.

Η γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ενέκρινε επίσης, τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, καθώς και τον τρόπο διάθεσης των κερδών της εταιρίας, για τη χρήση 2001.

Εγκρίθηκε επίσης, η αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ. της εταιρίας κ.κ. Κων/νο Χωρίτη και Δημήτριο Φάντη οι οποίοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, από τους κ.κ. Ιωάννη Ιωαννίδη και Θωμά Ταραμπίκο.

Τέλος, εγκρίθηκε ο επανακαθορισμός του τρόπου διάθεσης των μη διατεθέντων κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με την από 01/04/1999 Τακτική Γενική Συνέλευση ως εξής:

* Την απάλειψη της υποκατηγορίας ”Λοιπά Αυτοχρηματοδούμενα Εργα” του προηγούμενου προγράμματος και μεταφορά του ποσού αυτής της υποκατηγορίας ύψους 1.173.881,14 ευρώ, στο αυτοχρηματοδούμενο έργο ”Κτίριο Γραφείων Ρουμανίας B.C.C.”.

* Την χρονική παράταση του προγράμματος από 31/12/2002 έως 31/12/2003, η οποία κρίθηκε σκόπιμη λόγω της καθυστέρησης που επισημάνθηκε στην ανάπτυξη των αυτοχρηματοδοτούμενων έργων και των άλλων κατηγοριών δαπανών συνδεδεμένα με αυτά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v