Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tellas: Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου

Τη νέα σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου ανακοίνωσε η Tellas, αποτέλεσμα της αντικατάστασης των κ.κ. Ι. Παλαιοκρασσά, Κ. Βασιλειάδη, Γρ. Αναστασιάδη και Simone Pierangeli. Στη θέση του προέδρου ο κ. Δ. Μανιατάκης.

Tellas: Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου
Τη νέα σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου ανακοίνωσε η Tellas, αποτέλεσμα της αντικατάστασης των κ.κ. Ι. Παλαιοκρασσά, Κ. Βασιλειάδη, Γρ. Αναστασιάδη και Simone Pierangeli.

Η εταιρία εξέλεξε νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τους κ.κ. Δημήτριο Μανιατάκη, Γεώργιο Αγγελόπουλο, Δημήτριο Μπουσδέκη και Khaled Bishara.

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εξελέγη ο κ. Δ. Μανιατάκης, ενώ ο κ. Andrea Costa παραμένει Αντιπρόεδρος & CEO της εταιρίας.

Η νέα σύνθεση του ΔΣ της Tellas AE έχει ως εξής:

* Δημήτριος Μανιατάκης, Πρόεδρος Δ.Σ.

* Andrea Costa, Αντιπρόεδρος & CEO

* Khaled Bishara, Μέλος Δ.Σ.

* Pierroberto Folgiero, Μέλος Δ.Σ.

* Stefano De Santis, Μέλος Δ.Σ.

* Γεώργιος Αγγελόπουλος, Μέλος Δ.Σ.

* Δημήτριος Μπουσδέκης, Μέλος Δ.Σ.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο νέος Πρόεδρος της Tellas, κ. Δημήτριος Μανιατάκης, τόνισε: ”Τα νέα μέλη του ΔΣ. αναμένεται να συντελέσουν δυναμικά στην ήδη επιτυχημένη πορεία της εταιρίας και να ενισχύσουν την ηγετική θέση της στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών”.

Από τη μεριά του, ο κ. Andrea Costa, Αντιπρόεδρος & CEO της Tellas, υπογράμμισε: ”Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα απερχόμενα μέλη που με το έργο τους συνέβαλαν στην εδραίωση της Tellas στην ελληνική αγορά”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v